Három és fél év múlva mi, magyarok is részesei lehetünk majd

2022. december 19. 13:51

Ez a meccs a legjobb példája volt annak, hogy miért a foci a világ legnagyszerűbb játéka.

2022. december 19. 13:51
null
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András
Facebook

„Nem tartozom a Messi-fanok közé, mert Manchester United drukkerként megvannak a magam legendái. De a VB-k történetének egyik legjobb meccsén a modern foci történetének legjobb játékosa maximálisan megérdemelte a VB-serleget.

Ez a meccs a legjobb példája volt annak, hogy miért a foci a világ legnagyszerűbb játéka: szenvedély, érzelem, küzdőszellem, idegeket tépő fordulatok. Három és fél év múlva mi magyarok is részesei lehetünk majd!”

 Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Erdőmester
2022. december 21. 14:43
Látom FeGYőr rájöttél, hogy a futballnak mekkora nemzetösszetartó ereje van. Persze számodra ebből csak annyi jön le, hogy felülve erre a vonatra a kis egyéni népszerűségedet próbáld növelni. Ócska kis trükk attól, akinek szélesebb a szája mint a válla, aki megtorpedózta az olimpiát, aki folyton a stadionépítések ellen rugózik, aki egyáltalán és összességében egy ócska, ostoba pojáca.
Brandon the great Negro
2022. december 20. 14:09
A főiskolai szakvetélkedőkön is volt ilyen arc mint ez a Fekete Bandi. Akkor vette csak fel a csapatpólót mikor már behozhatatlan előnnyel vezettünk a többi szak csapata előtt. Ünnepléskor meg lenyúlt egy egész üveg pezsgőt.
pollip
2022. december 20. 06:46
Egy eb-n nem a magyaroknak, nekünk, hanem a románoknak drukkolna.
DrPepper
2022. december 19. 20:11
Köszönjük, hogy megengeded, hogy kijussunk a VB-re. Ha jók leszünk, olimpiát is rendezhetünk. Vagy legalább gondolhatunk rá?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!