Nem alkuszunk a rezsimmel!

2022. december 18. 09:40

Néha elhagyatott épületben, máskor föld alatti helyiségben, de épül az új ellenzék.

2022. december 18. 09:40
null
Jakab Péter
Jakab Péter
Facebook

„Néha elhagyatott épületben, máskor föld alatti helyiségben, de épül az új ellenzék jobboldaliakból, baloldaliakból, olyanokból, akik A Nép Pártján állnak a Fidesszel szemben!

Nem alkuszunk a rezsimmel!

Maradok a Nép Pártján!”

Nyitókép: Ficsor Márton/Mandiner

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1000bocs
2022. december 19. 10:05
..Néha elhagyatott épületben, máskor föld alatti helyiségben, de épül az új ellenzék.. Ennyire kell félni a Gyurcsány maffiától?
Gyzoltan
2022. december 19. 10:02
Elég közelről láttam akkoriban, mi történik... Egyébként meg érzékelem, hogy nem szívlelik az állásfoglalásaimat, a valóságra való törekvéseimet.., a valós, vagy vélt igazságaimat.., az egyesek... A toleranciát csak hirdetik, de kevésbé gyakorolják... -minden bejegyzésemnél kísért, hogy a blogon ez volt az utolsó... Néhányan, többen, örvendetesnek, és megnyugtatónak találnák, ha megszűnnék, megszüntetnének.., ami lehetséges...
Gyzoltan
2022. december 19. 08:43
"Nem alkuszunk a rezsimmel!" Egy rendszerkegyelt Jakab Péter ne rezsimezzen! -csak arra vigyázz, hogy ez a továbbiakban is így maradjon... -ehhez csak az kell, csak az szükséges, hogy amint eddig is történt, a magyarság valós érdekeit messzemenően hanyagold!
grad
2022. december 19. 08:18
Szánalomparádé!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!