Ma van a Szovjetunióba hurcolt magyar politikai rabok és kényszermunkások Emléknapja

2022. november 25. 14:22

Minden, ami történt, köztudott volt.

2022. november 25. 14:22
null
Schmidt Mária
Facebook

„Minél többet foglalkozunk a magunk mögött hagyott évszázad történetével, annál több kérdésünk marad megválaszolhatatlan. Pedig nincs alaposabban dokumentált korszaka az emberiség történetének. Minden, ami történt, köztudott volt. Nincs és nem is maradt benne semmi titokban. Az információk széles körben hozzáférhetőek voltak, a tények nyilvánosságot kaptak, ahogy fel is soroltam egy párat belőlük. Mindenki, aki akarta, tudta, hogy a szovjetek rabszolgamunkára viszik az osztályellenségeket, és mindazokat, akiket ilyen vagy olyan okokból veszélyesnek, vagy feleslegesnek tartanak. Mint ahogy azt is, hogy egész népeket deportálnak. Csak akik a legszörnyűbb vakságban: az önként vállalt ideológiai vakságban szenvedtek, nem vettek tudomást a kommunizmus hideg valóságáról.

November 25. – A Szovjetunióba hurcolt magyar politikai rabok és kényszermunkások Emléknapja”

Nyitókép:  MTI/Máthé Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OberEnnsinnen
2022. november 26. 05:55
Ja, és a Médiahatóság szoros figyelemmel kövesse a két híregység munkáját, azonnal lépjen, ha csúsztatást, a tények elferdített, hiányos, vagy manipulatíven kibővített közlését észleli, még abban a 24 órában, főműsoridőben köteles legyen beolvasni a rajta kapott.
OberEnnsinnen
2022. november 26. 05:53
Mária, adja át Viktornak, kérem, át lehet térni a tények közlésére, nem kell propaganda megerősítés, mert a tények magukért beszélnek, leleplezőek a magyarok előtt. Viktornak is változnia, fejlődnie kell. Az ország lakossága mára eljutott oda, hogy a CIA magyarországi aknamunkájáról nyíltan beszélünk, nincs kettős beszéd, rejtegetni való. Ezért: Tessék a közmédiát megreformálni, felosztva 1. Híradó, 2. Hírműsor. Az egyik legyen a kormánypárté, a másik az ellenzéké. Fontos: AZONOS IDŐMENNYISÉG/NAP mindkét formációnak. AZ EMBEREK ELDÖNTIK: KI HAZUDOZIK, KI TITKOL EL TÉNYEKET, KI MANIPULÁL! Még ma meg kellene lépnie ezt Orbán Viktornak. Ezzel példát mutatna, milyen is az orbáni "autokrata" médiairányítás? AKI TUDJA, ADJA ÁT, VIKTORNAK, kösz.
NDAP1945
2022. november 25. 18:16
1956-ban a nyilas fasiszta banda gyilkolt itt, sikeresen feltűzelték a népet nyugat utasítására
koronaszepe
2022. november 25. 18:07
Drága nagybátyám másfél évig jött gyalog haza, 50 kilóra lefogyva érkezett meg. De megérkezett!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!