Az ügyészség még mindig kommer befolyás alatt áll

2022. október 24. 14:36

Simon Gábor esetében több mint két év kellett a vádemeléshez, Völner Pálnál kevesebb mint egy év elég volt.

2022. október 24. 14:36
null
Hont András
Hont András
Facebook

„Az MSZP-s Simon Gábor esetében több mint két év kellett a vádemeléshez. (Jogerős ítélet – 2016 óta – még mindig nincs).

A fideszes Völner Pálnál kevesebb mit egy év elég volt a megvádoláshoz.

Ebből is látszik, hogy az ügyészség még mindig kommer befolyás alatt áll.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sün Balázs
2022. október 24. 20:55
Kedves András! Teljes mértékben igazat szólt! 2018. októberében a Magyar Nemzeti Bank mint pénzfelügyelet hatóság feljelentést tett az ALTUS Portfólió (akkor még ZRT) most Kft. ellen a Czeglédi Csabához tartozó Humán Operátor Zrt. részére több alkalommal megtörtént kölcsönnyújtás kapcsán tiltott pénzintézeti tevékenység végzése miatt. 2018-ban a kölcsönt nyújtó cég tulajdonosa Gyurcsány Ferenc volt, a cég vezetője pedig Dobrev Klára volt. Az ügyészség a mai napig nem készítette a vádiratot az ügyben , pedig a MNB nyilván elküldte a feljelenetésével együtt a pénzügyi felügyeleti vizsgálata során rendelkezésére álló iratokat, ami alapján az ALTUS tiltott pénzintézeti tevékenységét jogerősen megállapította. A tisztánlátáshoz ezt is jó, ha mindenki tudja!
brekker
2022. október 24. 19:42
Lekaratéjozlak kis csíra, fojton kelted a feszültséget!
nyugalom
2022. október 24. 17:59
Cegledi et? Csekkatka? Stb!
civilvilmos
2022. október 24. 17:37
Igen, ez itt a nagy hazugságpropaganda. Bár mindenütt örökölt baloldali túlsúly van a kommunista éra után is, ha a jobboldal bármit is tesz az egyensúly helyreállítása érdekében, máris fröcsög az EU, féltve a jogállamiságot. Persze, ment elfogultak ők is, az igazság mitsem számít nekik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!