2006 ősze, budapesti utca: szemkilövetés, rendőrattak, lovasroham

2022. október 19. 15:26

Emlékszel, te pofátlan, kommunista, emberek arcába hazudó, békés tüntetőket kardlapoztató pribék?

2022. október 19. 15:26
null
Szánthó Miklós
Szánthó Miklós
Facebook

„Feri, Feri, megint szélesebb a vállnál az arc

2006 ősze, budapesti utca: szemkilövetés, rendőrattak, lovasroham. Emlékszel, te pofátlan, kommunista, »spontánprivatizációban« meggazdagodott, emberek arcába hazudó, békés tüntetőket kardlapoztató pribék? Te mersz egyáltalán megszólalni október 23., a forradalom, a pesti srácok kapcsán, aki még '89-ben is arról beszélt, hogy a Varsói Szerződésből történő kilépés »nem aktuális«, miközben Orbán Viktor a szovjet csapatok kivonását sürgette tömegek előtt a Hősök terén?

Te odaböfögtél a sajátjaidnak Őszödön káromkodva meg primadonnáskodva, hogy menjenek vissza autófényezőnek, elküldtél mindenkit a k*rvaanyjába és elismerted, hogy az egész politikád legbelső magja a hazugság. Mikor ez kisült, akkor meg olyan nagyon »bátor« voltál, hogy valóban ráküldted a karhatalmat a saját népedre. Jó ávós reflexként ezt tanultad az apósodtól, Apró Antaltól, gondolom, miközben ünnepélyes, ebéd utáni mosollyal ültetek a levesestányér felett vasárnaponként.

Játszod itt az emberbaráti dáridót, de hangod hamis. Ti szólítjátok ki az embereket 23-án utcára, ti, az állampárti hálózataikat felhasználva '90 után is pöffeszkedő, a kádári elvtársiaskodást finomkodó nyugati érzékenyítőkurzusokra cserélő himpellérek? »Lehet itt tüntetni. Majd megunják, hazamennek« – mondtad te 16 évvel ezelőtt, aztán amikor »nem mentek haza«, odalövettél.”

Nyitókép: MTI/Kovács Attila

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2022. október 20. 08:15
Már nem csak 2006 Ősz, De Gyurcsány is ősz. Klára néni meg bősz Hogy elitasítják a bolgár tehenet , mint ahogya napra ki tett tetemet. Kit Apró Antal mélyen betemet.
PPK
2022. október 19. 23:45
Elmondaná Szántó, hogy mit tett a Fidesz, a kormány, vagy akár jobboldali civil szervezet, hogy a bűnösök elnyerjék méltó büntetésüket. Hány feljelentés íródott? Talán csak Gergényi kapott pénzbüntetést (Pintér haverja).
Autofocus
2022. október 19. 21:47
A flepnis helyében én elvonulnék a pereputtyommal Kötcsére minden okt.23-án, és véletlenül sem nyitnám ki a lepcses számat.
Pelso j.
2022. október 19. 19:55
Miki, ez most már kevés lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!