Az egykor ötven százalék feletti eredményt elérő MSZP-t a biztos szavazók körében (!) 2, azaz kettő százalékra mérte a minap az IDEA Intézet

2022. szeptember 16. 14:18

És még mindig taktikáznak, variálnak, óvatoskodnak, most éppen a vasárnapi zuglói időközi választásokon.

2022. szeptember 16. 14:18
null
Bencsik Gábor
Bencsik Gábor
Facebook

„Az egykor ötven százalék feletti eredményt elérő, 1990 után tizenkét éven át kormányzó Magyar Szocialista Pártot a biztos szavazók körében (!) 2, azaz kettő százalékra mérte a minap az Idea intézet. És még mindig taktikáznak, variálnak, óvatoskodnak, most éppen a vasárnapi zuglói időközi választásokon.

Mire? Miben reménykednek?

Felfoghatatlan.”

Nyitókép: MTI Fotó: Kollányi Péter

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aerion
2022. szeptember 17. 12:01
Az egykor ötven százalék feletti eredményt elérő MSZP-t a biztos szavazók körében (!) 2, azaz kettő százalékra mérte a minap az IDEA Intézet ------------------ Ez tény, éspedig a valósággot reálisan leíró tény. De a ma világban a tények semmit sem számítanak azoknak, akik nyugaton az uralmat gyakorolják. Egyáltalán nem érdekli a nyugati vezető erőket az, hogy Magyarországon egy politikai párt, ami történetesen az ő nyugati politikájuk kiszolgálója, az mekkora támogatottsággal rendelkezik. Pont leszarják. Szerintük itt nincs demokrácia, és bármekkora egy általuk támogatott párt jelenkori magyar befolyása, annak kell kormányoznia, ha ez 2 %, akkor 2 % kormányoz a 98 % felett. Persze, vannak még szolgáik, sokkal jobbak is, mint az emeszpé, jelesül a déká, és a momentum, meg ezek egyéb kisebb söpredéke. Ezek együtt akár 20 %.ot is kitesznek, tehát az a demokratikus, ha ez a 20 % vezeti az országot a 80 %-al szemben. És ha ez nem tetszik, az megy a lecsóba. Ez a demokrácia jelenkori nyugati üzenete. Endzsoj!
egyvilág
2022. szeptember 16. 18:33
Ami az ellenzéket illet: https://egyvilag.hu/index.shtml#PT113_ellenzek https://www.youtube.com/watch?v=iosHYENknFk&list=PL3gqg_lE5sc08Ug6wEsUmxsBOVYg1Z_q7&index=2
simonvitéz
2022. szeptember 16. 17:17
De csak azért is, zúgjon az a A hatalom a né-péé! A hatalom a néé-péé! :D
Szittya66
2022. szeptember 16. 16:37
És még ezt a 2%-ot is a Pulai mérte...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!