A Telex a salátatörvényben talált egy passzust, amit direkt nekem írtak a fiúk

2022. június 23. 13:56

Csak mosolyogni lehet ezen.

2022. június 23. 13:56
null
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„A Telex a salátatörvényben talált egy passzust, amit direkt nekem írtak a fiúk: ezután amíg Kövér nem engedi, kérdezni sem kérdezhetek állami intézmények vezetőitől. A lap kérdésére elmondtam:

1) csak mosolyogni lehet ezen, hiszen amíg felesküdött képviselő voltam, addig is CSAK KÉRDEZHETTEM, de valódi VÁLASZT szinte SOHA NEM KAPTAM (»szerencsére« annyira nyíltan lopnak, hogy sokszor a válaszaik nélkül is leleplezhetőek)

2) ez a buzgóság csak arra jó, hogy megmutassa, mennyire zavarja a hatalmat, hogy valaki tiltakozik a nem valódi, nem tisztességes, nem demokratikus választások miatt.”

Kapcsolódó

Korlátoznák Hadházy Ákos képviselői jogait addig, amíg le nem teszi az esküt
Csak annyi történne, hogy egy új törvénymódosítás miatt egy képviselő nem élhet a képviselői jogainak egy részével, amíg le nem teszi az esküt. Bővebben is érdekel...

Csak annyi történne, hogy egy új törvénymódosítás miatt egy képviselő nem élhet a képviselői jogainak egy részével, amíg le nem teszi az esküt.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kristály
2022. június 23. 21:50
Lófaszházi nem a Fidesszel basztál ki megaláztad a parlamenti menetrendet . 2026.3.28- án érdemelnéd meg az eskűtételt. 4 évig gondolkozhatnál a tetteden.
hakos
2022. június 23. 20:55
Kedves Hullaházy lófaszdoktor, te nem találtad meg benne? Pedig a törvényhozás tagjának minimum a törvényjavaslatokat elolvasni illene ....
Pitypangocska
2022. június 23. 20:30
Remélem, a "fiúk" örökre kiírnak téged a magyar politikai életből. Még a kamarád sem kér belőled, mert selejt vagy.
Gonella
2022. június 23. 20:22
tarházy lófaszákos valóban te vagy a legnagyobb bráner a medencében, jól látod. de hogy rólad szóljon vmi azt egy kicsit rosszul látod.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!