Boris Johnson társadalmi neme nő

2022. június 30. 18:58

A frizurája is ezt fejezi ki.

2022. június 30. 18:58
null
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

„Mindenki azon röhög, amit Boris Johnson mondott, miszerint, ha Putyin nő lenne, sose támadta volna meg Ukrajnát. Jönnek az ellenérvek Nagy Katalin cárnőről és egyebekről.

Nos, az akkor volt, a barbár korban, amikor az uralkodónők társadalmi neme férfi volt. Mert a patriarchátus értékrendje és gondolkodásmódja alapján működtek. Tehát, ha az uralkodó vagy vezető biológiai neme nő, az akkor is férfi.

Most azonban már más a helyzet. Boris Johnson társadalmi neme nő. A frizurája is ezt fejezi ki.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Amidala21
2022. július 02. 12:13
Már a labda elkapáshoz is faszt kell hordani?
tevevanegypupu
2022. július 01. 09:09
Nem, a frizurája nem azt fejezi ki, hogy képzeletben nő..hanem hogy vidám és gondtalan..(a buli a covid alatt!!)..és nem nagyon törődik senki véleményével,,ami egy hétköznapi embernél tökéletes..Anglia miniszterelnökénél sem rossz..de a nemzetközi helyzet azért megköveteli, hogy legalábbis tegyen úgy..Különben Macron is megfeledkezik néha magáról, főleg ha ölelgetni kell személyes szimpátiája okán..
NewHorizon
2022. július 01. 07:17
Nevetséges., hogy az örökké elhanyagolt kinézetű Boris gúnyolódik Putin félmeztelen megjelenésén, miközben az egy lovon ül valahol a vadonban. Hát jobb lesz, ha Boris gyorsan belenéz egy tükörbe és felismeri, hogy éppenséggel ő se Michelangelo 'Dávid' szobrának képmása! (Pár éve a királynő unokája, Prince Harry teljesen pucér fényképei bejárták a világot, arról biztos nem merészelne ilyen derűsen viccelődni.)
mokány
2022. július 01. 05:43
Helyszínel a rendőr : Tölti az űrlapot : Rubrika : " halott neme : " . Beírja : " igen . " .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!