A párbeszédesek viháncolnak, hogy több államtitkáruk lesz, mint ahány tagjuk van

2022. május 18. 13:59

Mondjuk, szórakozni, jól szórakoztunk volna.

2022. május 18. 13:59
null
Hont András
Hont András
Facebook

„»Nem biztos, hogy a választók rosszul döntöttek, amikor nem erre az ellenzékre szavaztak« – mondja Karácsony. Szerintem téved. A mondat pontosan így hangzik: »biztos, hogy nem döntöttek rosszul a választók, amikor nem erre az ellenzékre szavaztak«.

Lesz még bajunk a kormánnyal és a rendszerrel, amelyben a kormány üzemel, annak is, aki szerint ez nem baj, de most képzeljük el a következőket.

Elmarad a miniszterelnöki eskütétel, a külföldi diplomáciai testületek képviselői feszengve állnak a folyosón, az Európai Tanácsban a magyarokra várnak, mert a kijelölt miniszterelnök, miután kifejtette nézeteit az ősrobbanásról és a részecskegyorsításról, bontja a vonalat mondván, pisilnie kell. A turisták és az újságírók dermedten nézik, hogy a frissen korrupcióellenes hivatallá minősített Karmelita erkélyére egy szakállas állatorvos, aki percekkel azelőtt nem csatlakozott az összes kormánypárti frakcióhoz, kifeszíti, hogy a lónak a f@szát, miközben fennhangon ordítja, hogy az új házelnök máris zsebre tette a hivatali tollat. A belügyminiszterjelölt addig is krumplikkal dobálja az ellenzéket, a párbeszédesek viháncolnak, hogy több államtitkáruk lesz, mint ahány tagjuk van, az MSZP baloldali fordulatot hirdet és megújul, de addig is kilobbizza, hogy Tóth Csaba legyen a Nemzeti Sírkert vezetője, végül a Momentum indít egy petíciót, hogy most már tényleg dolgozni kéne, majd féléven belül ötödször elmegy elnököt választani. Viszont a feles alkotmányozásra, a határon túliak szavazati jogára, a némileg csalódott választóközönség egyre fokozódó revansvágyára sikerül frappáns megoldást találni. A választójoggal rendelkezők (vélhetően a Pintér Sándortól megörökölt hívószámlista alapján) kapnak egy értesítést: »Gyurcsány Ferenc eltávolította önt ebből a csoportból«. Mondjuk, szórakozni, jól szórakoztunk volna.”

Fotó: AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2022. május 18. 20:56
1szerűen senkik vagytok !
Orange79
2022. május 18. 20:04
Es azok az ellenzeki szavazok mantrazzak az "Orban lop" toposzt akik beszavazzak ezeket a ketemberes, nemletezo partocskakat a parlamentbe, hogy onallo frakciot alakitva milliardokat nyuljanak le.
Kormánypárti1
2022. május 18. 19:34
Naggyon humoros lenne, ha nem az a Hont írta volna, aki nemrég még oly lelkesen ekézte a kormánypártokat a zindex nevű sorosista zsirnaliszumon.
zsanett-kúnrum
2022. május 18. 19:11
Követelem hont úrtól, adfig rúgdossa a jelenlegi ellenzéket amig tiszteségessé nem zöldül, minden mas pótcselekvés részéről és önigazolas minden alap nélkül
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!