„Lépni fog”

2022. május 13. 06:35

Lódoktor úr nehéz ember.

2022. május 13. 06:35
null
Pilhál György
Magyar Nemzet

„Feldúlt bejegyzést tett közzé csütörtök délután Hadházy Ákos, Zugló országgyűlési képviselője:

»A házbizottság mai ülésen kiderült: Kövér ­László kész akár hónapokig is blokkolni az eskütételemet, vagyis egy megválasztott képviselőt akadályozni jogai gyakorlásában. […] Számítottam erre a lehetőségre, bár nem voltam benne biztos, hogy meg meri tenni. […] Amennyiben Kövér házmester valóban tartósan akadályozná a munkámat, ennek megfelelően fogok lépni.«

El tudom képzelni, mekkora a rémület az Országgyűlés elnöki hivatalában. Hadházy Ákos »lépni fog«, amiért a házelnök »blokkolta«, nem tűzött ki külön időpontot az ő eskütételére. (Mondjuk letehette volna a többiekkel is az esküt, ő azonban – egyedüliként – úgy döntött, majd máskor. Régi rigolyája ez, az előző ciklusnál is külön esküdött.) Lódoktor úr nehéz ember. Munkája abban teljesedik ki, hogy egyvégtében feljelentésekkel bombázza a hatóságokat. (Maga büszkélkedett: 45 beadványából húsz alkalommal nyomozás is indult. Gyönyörű pályaív.)”

Nyitókép: Hadházy Ákos független parlamenti képviselő feliratot tart a kezében Orbán Viktor miniszterelnök napirend előtti felszólalása alatt az Országgyűlés plenáris ülésén 2019. október 21-én.MTI/Kovács Tamás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
asztallap
2022. május 13. 17:16
Biztos rájött közben, hogy nem lesz ott a másik idióta, a nagy spanja a Berni. Aztán kapkodott fűhöz, fához, vadvirághoz. Aztán kicselezte végül saját magát meg a nagy lóvét is. Igazi faxfej. Örülök, hogy nem kell róla hallani a következő 4 évben a parlamenti képviselő kontextusban. Meg reméljük, hogy sehogyan sem.
Phm045
2022. május 13. 16:47
Tudja? A lónak a faszát magának.
Lajoss
2022. május 13. 15:17
Gyurka,inkább kérj tőle időpontot,hátha meggyógyít..:)
Voltkocsmáros
2022. május 13. 14:12
Baromarcú.Meg az összes idióta aki rá szavazott.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!