Jó, Gyurcsány lelép, és akkor mi marad?

2022. április 09. 13:25

Gyurcsány szerepe ma már mindegy.

2022. április 09. 13:25
null
Hont András
Hont András
Facebook

„Látom, hallom, hogy az újból kirobbant ellenzéki egymást gyepálás során egyre többen szeretnék távozásra bírni Gyurcsány Ferencet. Azt, hogy magukat intelligensnek gondoló emberek, oktatók, kutatók, hírlapírók, elemzők, tanácsadók, művészek, bloggerek 2010-et követően öt perccel nem küldték el testületileg, egy emberként Gyurcsányt a picsába, azt ne varrjuk már Gyurcsány nyakába.

Nem Gyurcsány hibája, hogy ezeknek a szellemóriásoknak 12 év elteltével tűnik föl, hogy a választók lemészárolták a Gyurcsány-korszak pártjait, hogy tűrtek vagy támogattak minden olyan formációt, amelynek Gyurcsány részese volt.

Ennek a tudatlanságnak, elvakultságnak Gyurcsány politikai post mortem létezése csak tünete, Orbán pedig haszonélvezője. Ha már egyik sem lesz, a hozzáértésnek álcázott teljes fogalmatlanság akkor is tönkre fog tenni mindent.

Gyurcsány szerepe ma már mindegy. Jó, Gyurcsány lelép, és akkor mi marad?”

Kép: Mátrai Dávid

Összesen 139 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sosringli-babbal
2022. április 10. 17:42
Az a legjobb a dologban, hogy Ferenc néhány napja megmondta követőinek: "legyetek Gyurcsányok"! Sok sikert a megújuláshoz!
matykox
2022. április 10. 17:00
Andriska, költüi a kérdés, hogy mi lesz gyagya gyurcsány után. Az marad, ami most is DoKo. Egy kupac szar. Naaaa, de hol van Vágó Isti??? Kurvára hallgat a majom.
zolizolizoltan
2022. április 10. 13:57
Gyurcsánytól el kell határolódni. Most vagy soha! Ne higgyetek Hont Andrásnak!
tevevanegypupu
2022. április 10. 13:15
Senki..mindenkiból Gyurcsány lett..ahogy akarta is. Elnézve mondjuk a budapesti kinálatot..nem is értem, hogy azzal a hatalmas szellemi fölénnyel rendelkező fővárosi elit mit gondolt, mikor ezeket megszavazta ujfent.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!