Hazánk békéje nekem mindennél többet jelent

2022. április 03. 08:47

Fontosnak tartom, hogy ilyen zivataros időkben határozott, nyugodt, kiegyensúlyozott politikát folytasson Magyarország.

2022. április 03. 08:47
null
Gyurta Dániel
Vendégszerző

Gyurta Dániel 

olimpiai bajnok úszó, sportdiplomata

 

Sportolóként, majd később sportdiplomataként is számos nagy világversenyen volt alkalmam részt venni a föld minden szegletében. Hazánk az utóbbi időben a legrangosabb események rendezését nyerte el a nemzetközi szövetségektől. A világ minden pontján elismerő hangon szólnak Budapestről és Magyarországról, ha sporteseményekről van szó. Elismerik a minőségi rendezést, a vendégszeretetet és nem utolsósorban országunk szépségét is.

Ezek a versenyek Magyarország jó hírét keltik, és a turizmusunkra is pozitívan hatnak. Gondoljunk csak bele, hányan követnek figyelemmel egy vizes vb-t, egy foci-Eb-t vagy egy olyan eseményt, mint amilyen a hamarosan nálunk megrendezendő atlétikai világbajnokság!

A sport kiemelt szerepe számomra azért is örvendetes, mert a sok épülő uszoda, sportcsarnok, futópálya, jégcsarnok, tornaterem egyre inkább megtelik aktív, sportolni vágyó fiatallal. A sport divat lett, és bízom benne, hogy még inkább azzá válik. Az ifjú titánoknak pedig egyre több lehetőségük van sportágválasztáskor. Testi egészségünk, a sportos életmód és az abból fakadó lelkierő fontos része, alkotóeleme az egészséges, büszke nemzetnek. Sportemberként hálás vagyok, hogy a kormány ilyen fontos szerepet szán a sportnak, hiszen annak pozitív hatása sokrétű.

Fontosnak tartom azt is,

hogy ilyen zivataros időkben határozott, nyugodt, kiegyensúlyozott politikát folytasson Magyarország

– hazánk békéje és a családom, szeretteim biztonsága nekem mindennél többet jelent.

***

Megszólalás a Mandiner hetilap aktuális lapszámának Mi a tét? összeállításából, melyben neves személyiségek beszélnek a választás tétjéről.

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
beatrix8642
2022. április 03. 16:01
Tetszik, ha emberek nyíltan vállalják értékrendjük. Hiányoltam is már a sportolók megszólalását. A szivárványos moslékosok, annak lakájmédiája egyértelműen sportellenes. Hergelnek az infrastruktúra megújítása ellen. Csúsztatnak, hogy ezeket a hatalmas pénzeket az egészségügyre stb. fordítanák. Persze csak a konzervatív oldal által megteremtett pénzből. Maguk teremteni soha nem voltak képesek, mert mélyen alulképzettek, minden kreativitásból felmentettek. Magam nagyra értékelem a sportolók kiemelkedő teljesítményeit. Nagyon is termelő erő. Egy ország hangulatát határozzák meg.
dglaj
2022. április 03. 14:28
Kedves Dani, köszönet a határozott kiállásodért... Egy szimpatikus, gerinces Ember, aki már bizonyított és dicsőséget hozott a Magyar névre.
flesh ripper
2022. április 03. 13:37
Általában, a valamilyen komolyabb teljesítményt nyújtó, kreatív, tehetséges, szorgalmas emberek, a Fideszre szavaznak.
daddy cool
2022. április 03. 12:34
Ez dugta Borkai lányát? Sokat elárul az értékrendjéről...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!