Tragikus döntés, hogy a Momentum elnöksége részt vesz az alakuló ülésen

2022. április 29. 08:34

Ezzel már nekik kell együtt élniük, nekik kell a választókkal elszámolniuk.

2022. április 29. 08:34
null
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„A Momentum elnöksége döntött. Szerintem rosszul, sőt, tragikusan, de ezzel már nekik kell együtt élniük, nekik kell a választókkal elszámolniuk. A tegnap késő esti közlemény szövegéből és a díszpozíciók visszautasításából látszik, hogy értik ők, miről van szó, de a fenyegetés vagy valamilyen más megfontolás hatott. Ezzel  együtt biztos vagyok benne, hogy ahogyan eddig is számos jó ügyben szövetségesként  együtt tudtunk dolgozni, a jövőben is lesznek közös ügyeink.

Ez a választás egy elcsalt választás volt, a parlamentben pedig már eddig sem volt meg a lehetősége a képviselőknek ellenőrizni a kormányt. Ha ezeken a feltételeken nem tudunk változtatni, az eredmények is változatlanok maradnak. Változtatni viszont csak akkor tudunk a feltételeken, ha a Fidesz komolyan vesz minket. A Fidesz akkor vesz minket komolyan, ha a mi szavazóink tömegei segítenek rá nyomást gyakorolni. Ők viszont csak akkor fognak segíteni, ha azt látják, hogy mi komolyan vesszük magunkat. Fekete-Győr András mostani döntése ezért nagyon szomorú. A választóink érzik: hibrid rezsimet hibrid ellenzékkel nem lehet megdönteni.”

Nyitókép: Hadházy Ákos Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
machet
2022. április 30. 15:38
Hát téged azután nagyon komolyan lehet venni,elmebeteg.Neked is lenne már bőven elszámolni valód,nem gondolod, zavarodott ember?
Caruso
2022. április 30. 10:28
Ez a moslék 2010 óta csinálja a parádét. Milyen emberek milyen választók lehetnek azok ma Zuglóban, akiknek közel 55% erre adta a szavazatát. Ez az őrült szinte már minden párt tagja volt, amióta hála sz égnek elhagyta a Fideszt. Ez a moslék önmagába soha nem nézett, de olyan meggyőződéssel állitja magáról, hogy bizony csak nekem van igazam. Ha igaz lenne, hogy ez elcsalt választás lett volna, akkor hogyan lehet az, hogy nem ők kaptak 4-5 millió szavazatot?
NTLLK
2022. április 30. 00:00
A "választók" oda küldték őket, nem mellé. Hogy te mekkora f....urkó vagy...
amca
2022. április 29. 23:40
Bangóné Baromez dijas.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!