Égetett bizonyíték?

2022. március 31. 16:59

Nem, fiam, dehogyis. Egy kicsit megpörköljük a szélét, s ennyi, el ne égjék. Óvatosan, hogy lássék, hol is vagyon az az iksz!

2022. március 31. 16:59
null
Veczán Zoltán
Mandiner

– Ejsze, Áron bátyám, hogy csináljuk ezt az egész dolgot?

– Osztán milyen dolgot, Ábel fiam?

– A dolgot, tudja kend.

– Ja, a szavazólaposat! Hát ügyesen, fiam. Amelyiknél nem a Fideszre szavaztak, azt eltüntetjük, mintha sosem lett volna.

– Ledaráljuk, Áron bátyám, hogy nyoma se maradjon, igaz-e?

– Dehogy, dehogy! Szépen egyben hagyjuk. Olvashatóan, kivehetően.

– Értem, bátyám. Biztosan elégetjük akkor, úgy-e?

– Nem, fiam, dehogyis. Egy kicsit megpörköljük a szélét, s ennyi, el ne égjék. Óvatosan, hogy lássék, hol is vagyon az az iksz.

– Zseniális bátyám, minek vesződnénk vele, hiszen úgyis elássuk, eltüntetjük, oszt’ mindegy, hogy olvasható-e vagy sem, hehe, valami földbe ásott lyukban.

– Ejsze, hova gondolsz, fiam? Kirakjuk szépen egy forgalmas utcában.

– Zacskóban, ugye, bátyám? Elfér a sok szemét között, persze.

– Dehogy zacskóban! Ej, Ábel! Szétszórjuk, hogy bárki arra jár, lássa, mi az.

– Milyen igazsága van, Áron bátyám, én is így csinálnám az eltüntetést, mint Fidesz-szimpatizáns erdélyi szavazatszámláló . Ejsze, még jó, hogy fel sem merül a gyanú, hogy ez holmi ócska titkosszolgálati akció, bevonva – tudtával vagy azon kívül – a kormány megbuktatásában érdekelt, ellenzéki erdélyi magyar holdudvart, még oda is cepelve az egészet ’vásárhelyre, úgy, hogy a magyar ellenzéki portál februártól készülhet az akcióra?

– Valóban fiam, kész szerencse, hogy ez elképzelhetetlen!

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jogász
2022. április 01. 14:45
Maradjunk a tényeknél. Mindenkinek lehet igaza, de sajnos a szavazás mechanizmusa alapján nem zárható ki annak a lehetősége sem, hogy azért kellett felbontani a lezárt borítékokat, hogy azokból kiszűrjék az ellenzékre leadottakat és azok azonosító lapjaival "helyesen" kitöltött szavazólapokat tegyék zárt borítékba (a felbontott borítékok bármilyen más borítékkal helyettesíthető, nem kötelező az eredeti, mint ahogy a személyes leadás, vagy a postai út sem. Ezek mindegyike visszaélésekre adnak lehetőséget, és jogi úton egyszerűen szabályozhatóak lennének, de mégsem teszik azt meg. Vajon miért?...) Visszatérve a konkrét esetre, pont az egyéni azonosító lapok hiánya teheti lehetővé azt, hogy valaki visszaélést követhessen el ezekkel. Teletex cikk - dátumozás, technikai hiba... ez tényleg nagyon gyanús, de nem lehetetlen. Hallottunk már hasonló magyarázatot négy évvel ezelőtt, a komplett választási számítógépes rendszer leállásával kapcsolatban is.....
Hajnóczi Kristóf
2022. április 01. 13:52
Hamisítatlan endéká stílus (endéká: népi, mint a régi fosztóképző, demokratikus, hajjaj, és koalíció, egy pártból). Az a parázna boszorka meg bujdokoljon el Szibériába.
yes_we_can
2022. április 01. 02:09
Bűnösen könnyedén feledkezünk meg Ron Werberről.
sheu
2022. április 01. 01:14
Retkes ge-ci magyargyűlölő baloldal megint lebukott. Persze csak egy hülye gondolta komolyan, hogy majd pont itt égetik el a nem létező baloldali szavazatokat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!