Néhány észrevétel az amerikaiak által Ukrajnában előállított állítólagos biológiai fegyverekkel kapcsolatban

2022. március 13. 12:49

Emlékszünk még a titkos CIA-börtönökre Romániában? Tagadták, aztán kiderült, hogy valóban léteznek.

2022. március 13. 12:49
null
Szalma György
Kontra

„A vádak kapcsán következzen néhány érdekes felvetés:

Sem Amerika, sem Kína, sem Oroszország vezetésétől nem áll távol az, hogy külföldi vazallusainál vagy saját területén veszélyes vírusokkal végezzen kísérleteket.

Emlékszünk még a titkos CIA-börtönökre Romániában és a világ többi pontján? Tagadták, minden érintett körmeszakadtáig tagadott, aztán kiderült, hogy ezek a börtönök valóban léteznek, és bizony embereket kínoztak meg ezeken a helyeken. Az Emberi Jogok Európai Bírósága el is marasztalta Romániát és Litvániát.

Van-e alkalmasabb hely arra, hogy az amerikaiak titkos és törvénytelen kísérleteket folytassanak veszélyes vírusokkal és anyagokkal, mint Ukrajna? A válasz: nincs. Keleti szomszédunk tökéletes terep az ilyen műveletekhez. Egy káoszban fuldokló országban semmilyen törvénynek, erkölcsi szabálynak nincs kötőereje. Mindent lehet, ha a megfelelően magas polcról kapnak hozzá engedélyt. Amerikának pedig igazából semmilyen polcról nem oszthatnak parancsot Ukrajnában – a polc, és úgy általában az egész kóceráj az amerikaiak tulajdonában van. Az akadékoskodók pedig könnyen egy titkos kelet-európai börtönben találhatják magukat.

Érdekelt lehet-e Amerika olyan fegyverek kifejlesztésében, amelyek az infrastruktúrát érintetlenül hagyják, ellenben milliókat lehet velük megölni vagy harcképtelenné tenni néhány hét alatt? Ráadásul a bevetésükre bizonyítékot szolgáltatni is nagyon nehéz, hiszen egyszerűen útjára indíthatnak egy vírust, ami két vállra fekteti a katonai vagy gazdasági riválist.

Ha véletlenül ki is derül a laborok vagy a fegyver létezése, adott esetben még az is, hogy már be is vetették közülük valamelyiket, akkor létezik-e olyan földi hatalom, amely képes lenne felelősségre vonni Amerikát? Az ENSZ? A NATO? Kinek tartozik elszámolással az amerikai vezetés? Emlékszünk arra, amikor Amerika hamis indokkal megtámadta Irakot? Majd, amikor kiderült, hogy hazudtak, történt felelősségre vonás?

Született már olyan valóban súlyos vád Amerikával szemben bármikor a történelem folyamán, amely utólag nem bizonyult igaznak?

Egyébként is örök igazság, hogy a háborús felek egymásról igazat mondanak, önmagukról viszont hazudnak.

Amennyiben kiderül, hogy tényleg etnospecifikus fegyvereket fejleszt Amerika, sokan furcsán érzik majd magukat, hogy a néger szót nem lehet kimondani. Ellenben a liberális szuperhatalom olyan gyilkos eszköz megalkotásán dolgozik, amelyet kifejezetten bizonyos etnikumokra lehet élesíteni. Például feketékre, indiánokra, kínaiakra stb.

Végül, ha tényleg ilyen fegyverek kifejlesztésén dolgozik bárki a világon, az bizony nagyon aggasztó. Akkor egy nagyon rossz világot építettünk magunknak az elmúlt 100 évben. Javasoljuk inkább, hogy az összes fegyvert iktassuk ki, és puszta kézzel intézzük el a vitás ügyeinket. Sokkal tisztább lenne, mint egy újabb koronavírustól szenvedni.”

Nyitókép: Kontra

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
budapesti
2022. március 14. 22:05
Az oroszok már találtak bizonyítékokat az amerikai biolaborok létezésére Ukrajnában: https://tass.com/pressreview/1418853
Callamus Roland
2022. március 14. 11:39
Természetes, hogy nem ámerikában kísérleteznek. Ha elszabadul egy ilyen vírus, az komoly gondot okozna otthon. Ha Ukrajnában szabadul el, az tiszta nyereség.
nocens
2022. március 13. 21:39
A specifikusan szlavokat irto virus kifejleszteset vegzo laboratoriumokat tenyleg nehezen elkepzelheto, hogy ne egy szlav orszagban helyeznek el ezek a rohadt amcsik. Hiszen honnan jutnanak kulonben olcso teszt-alanyokhoz? Az viszont a CIA rohejes amatorizmusat mutatja, hogy pont egy olyan orszagban tokolnek bio-fegyverekkel, ahol a nepesseg 100% orosz nyelvu es 80-90% orosz-parti. Nem vilagos, hogyan is gondoltak, hogy megoldjak a "titkositast", hisz meg a portas lojalitasat se tudnak ellenorizni. Sebaj, hiszen ennel sokkal nagyobb problemaval kell szemebenezniuk a luzer amcsiknak: Amennyiben egy ilyen szlav-irto virus kiszabadul, nemigen fogja tudni megkulonboztetni az ukranok es az oroszok DNS-et, hiszen az ukranok Putyin szerint is oroszok volnanak mindosszesen, de legnagyobbreszt is. Tovabbmenve, egykent irtana az osszes kelet-europai orszag lakossagat, hiszen kinek a vereben ne csorgedezne egy kis szlav kek-ver? Magyarorszag lakossaga is gyorsan megtizedelodne, koztuk mindenki a sajat csaladomban is. Talan egyedul a hun-veru moszkovita testvereink lennenek vedve a szlav-irto virustol. Bizony elgondolkodtato a higveruseguk... Ugyhogy gyorsan felul kene vizsgalnom megeri-e, hogy az amcsik talpnyaloja maradjak, ahelyett hogy moszkovita chearleader lennek: az orosz kulturat szeretem, konzervativ katolikus vagyok. Nomeg az LMBTQ-t meg a sorosistakat is egykent ruhellem...
zara
2022. március 13. 19:06
fuck the eu Nuland már beismerte....de dolgoznak azon h ne kerüljenek orosz kézre....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!