Gergő nem érti

2022. március 26. 19:32

Vannak alakok, akik a hülyeségük miatt lesznek híresek, vagy legalábbis a hülyeségük miatt kerülnek a látókörödbe.

2022. március 26. 19:32
Pozsonyi Ádám
Demokrata

„Vannak alakok, akik a hülyeségük miatt lesznek híresek, vagy legalábbis a hülyeségük miatt kerülnek a látókörödbe.

Volt egy bizonyos GG Allin nevezetű igen tehetségtelen rockelőadó, akire a kutya sem emlékezett volna, ha nem válik szokásává, hogy a színpadon végezze el azt a dolgát, amit úriember egy árnyékos széken ücsörögve, miközben a napi vezércikket olvasgatja.

Vagy ha már a zene szóba került – mert szóba hoztam –, akkor ott a Modern Talking együttes, mely megcsinálta azt, hogy annyira borzasztóan rossz volt, annyira karakteresen ízléstelen, hogy generációk tudatába égett bele a Lajos testvér első pár hangja, és abból a korszakból tucatnyi előadó dalocskáján érzi az ember, hogy hohó, hát ezt hiába is nevezték át, ez bizony a Modern Talking és a legendás Brother Louie.

Ugyanígy – hogy a lényegre térjek – a rosseb tudta volna, hogy egy bizonyos Tóth Gergely is szennyezi az univerzumot írásaival a Telexnél, ha nem ír akkora baromságot, hogy az ember felkapja a fejét.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Naggy
2022. március 27. 05:59
"Vannak alakok, akik a hülyeségük miatt lesznek híresek, vagy legalábbis a hülyeségük miatt kerülnek a látókörödbe." Ragyogó önjellemzés, kedves Ádám. Én még annak a generációnak vagyok a tagja, akik egy asztalnál ülhettek Hajnal László Gáborral, Agyas Bubuval (Balaskó Jenő) és Sunyóval (Mészáros Sándor). Rád nem emlékszem.
Ólat a trolloknak
2022. március 27. 05:43
"Modern Talking-albumon sem található Slayer-nóta. " :-))))
Lajoss
2022. március 26. 21:24
Ádi,te ebből meg tudsz élni?!
Nannyó
2022. március 26. 20:18
Az ukrán zászlóról jut eszembe, hogy nálunk a faluban lakik egy hat éve áttelepült kárpátaljai család. A háború kezdete óta kinn van a házukon a magyar és az ukrán zászló. Senki nem bántja őket emiatt, az emberek megértik, mert a rokonaik még mindig Kárpátalján vannak. Helyzetekhez néha az emberek másképp állnak, mint a magas politika.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!