Feloldhatatlan ellentmondás

2022. március 25. 10:20

Megoldás: Szélkakas. Fideszbérenc. Gyurcsányista.

2022. március 25. 10:20
null
Török Gábor
Facebook

„Feloldhatatlan ellentmondás:

  1. Korábban azt mondta, hogy az ellenzék győzelme meglepetés lenne.
  2. Most azt mondja, hogy nagyobb esélyük van annál, mint amit ők maguk gondolnak. 

???

Megoldás: 
Szélkakas. Fideszbérenc. Gyurcsányista.”

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szasza29
2022. március 26. 13:20
Ne keressük az igazságot mert teljesen értelmetlen kérdés Magyarország szempontjából hogy morális alapon kinek van igaza. A szálakat mozgató erők szempontjából semmit nem számít a véleményünk ellenben mindenki simán elveri rajtunk a port ha végül rosszul döntünk. Létkérdés együtt mozogni a szövetségesekkel még akkor is ha gazdaságilag ez rossz nekünk. Mint legjobban kitett ország a támogatásért cserébe kérjünk kompenzációt! Nem kell háborúba menni. Nem kell katonákat küldeni. Nem kell fegyvert adni Ukrajnának, de nem szabad szálkává válni a szövetségeseink szemében, mert annak nagyon csúnya vége lesz. Nemzeti konszenzusa kéne törekedni, félretenni a pártpolitikát és az egyéb sérelmeket. Egy irányba kéne evezni vagy bekövetkezik az amit a Nyírkai Jóslatban vízionáltak. Az oszág kettészakad. Magyar gyilkol Magyart és a nép fele meghal.
amca
2022. március 25. 18:09
Na Gábor . Mondjál vmi értelmeset.
roughneck
2022. március 25. 15:18
Te pontosan annyira latsz bele a dolgokba, mint barmelyikunk Torok. Amiben jobb vagy az atlagembernel, amiben kulonbozol toluk az az, hogy te penzre tudod valtani azt, amit az atlagember nem. Teged azert fizetnek, amiert az utca embere egy fillert nem lat. Semmivel nem vagy okosabb egyikunknel sem.
ThunderDan
2022. március 25. 14:02
#törökgábornemelemez #törökgáborkampányol #egyrésztmásrészt #meteorológusegyszermajdcsakesikazeső
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!