Egy demokrata nem vitatkozik

2022. február 17. 11:08

...fasisztákkal és kommunistákkal.

2022. február 17. 11:08
null
Vargha Tamás
Facebook

Fasisztákkal és kommunistákkal egy demokrata nem vitatkozik.”

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2022. február 17. 15:13
Tomi,hitvány tolvajok vagytok,mindannyian!
1000bocs
2022. február 17. 14:39
Akkor a gyengeelméjűeknek semmi dolguk nincs mint kinevezni magukat DEMOKRATÁNAK, és onnantól kezdve védve vannak attól, hogy ha a hülyeségeikre egyszer rákérdez valaki, érvelniük kelljen. Alacsony IQ-val különösen előnyös baloldalinak lenni. Nem véletlen, hogy mára ez az oldal gyakorlatilag tagadja a biológiát, az orvostudományt, a felvilágosodást és a racionalizmust. Egy DEMOKRATA nem vitatkozik. Neki elég ha a szektán belül van és vigyáz a szájára.
kulakman
2022. február 17. 12:58
Bezony aki demokrata az elfogadja pl a szabad választások eredményét, mert a demokrácia a többség uralma ! Akkora adut adtatok a Viktor kezébe ecsém , hát én pl nem csak a fasiszták képviselete miatt orrolok rátok , engem pl kifejezetten zavar ,hogy a maki felvállalta a kommunisták képviseletét is!
VeJoLa
2022. február 17. 11:50
MZP-nek biztos, hogy tökmindegy, sátánista-e vagy ortodox zsidó, ultraliberális vagy fasiszta, csak rá szavazzon. Viszont a "fasisztákkal és kommunistákkal" nem vitatkozással az a gond, hogy ezt a bélyeget ma mindenkire ráragasztják, aki nem mainstream-ződveresglobsi, és ezzel alapvető kérdésekről lehetetlenné válik beszélni, így az se derülhet ki, hogy mára pont a ződveres a komcsi meg a fasiszta!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!