Far-hát elnyomás

2022. január 24. 08:02

„Beavatkozás.” Igen, már maga a szó is fogvacogtató.

2022. január 24. 08:02
Pozsonyi Ádám
Demokrata

„A diktatúra ismét sanyargatja a népet. Eddig csak a felépült Magyar Zene Házával meg a Királyi Lovarda épületével nyomták el a lakosságot és a Budavári Palota újjászületett Szent István-termével terrorizálták a klerikális reakció és a főnemesi nacionalizmus délibábos csipkéinek látványától a 444-hez meg a Magyar Helsinki Bizottsághoz menekülő pániklájkolókat, de most az elnyomó rezsim átlépett egy határt. A kormány befagyasztotta hat alapvető élelmiszer árát!

Igen, jól hallották. »Hat termék esetében – kristálycukor, búzafinomliszt, napraforgó-étolaj, sertéscomb, csirkemell és a 2,8%-os tehéntej – beavatkozunk az árak alakulásába« – közölte Facebook-videóban Orbán Viktor. Tudjuk jól, mit jelent ez a fogalom. »Beavatkozás.« Igen, már maga a szó is fogvacogtató, mert felidézi a csendőrpofonok és a menetelő bakancsok képét, ráadásul egy olyan országban, ahol egyetlen LMBTQ-hátterű miniszter sem ül a parlamentben, hogy ellensúlyozza fehér felsőbbrendűséget és a Novák Katalin képében testet öltött családon belüli hímsoviniszta nőelnyomást.

De ez még kevés! A diktatúra megtette azt, amit még senki nem mert megtenni! A hat élelmiszerhez hozzácsapta bónuszként a csirke far-hátat is.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szittya66
2022. január 24. 11:38
A hatósági ár nem egy életre szól, hanem néhány hónapara! Mi köze ennek a szocializmushoz? Nem tűnt fel az ellenzéki hozzászólóknak, hogy 2 éve pandémia van a Földön, amit a multinacionális cégek arra használnak, hogy az extraprofitjukat növeljék!? Minden háború, forradalom, rendszerváltás, világjárvány komoly inflációt gerjeszt, ez ellen van a hatósági ár.
Perczel Éva
2022. január 24. 11:28
Örömmel látom, hogy Pozsonyi Ádámot is szemlézik végre a Mandineren! Jobban bejön, mint Juszt, Kaltenbach, vagy Vásárhelyi Mária
nempolitizálok
2022. január 24. 10:00
Amikor Gyurcsányék írtak ki pályázatot fix áramtarifára, amely 1 napig élt és amit egyedül Gyurcsány cége nyert meg valahogy egyik ballibsit sem zavart a fixált alacsonyabb ár. Az nem volt nekik szocializmus, csak az, ha a kispénzüek járnak jól.
garabonciás
2022. január 24. 09:11
Csak a slusszpoén maradt le, érdemes a kedvéért rákattintani a cikkre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!