Semmi sem tud úgy felderíteni, mint két Békemenet között egy jó kis CÖF-CÖKA közlemény

2021. december 10. 08:30

Most épp Márki-Zay ellen kelnek ki, azzal van bajuk, hogy többször megismétli a kormánykritikáját.

2021. december 10. 08:30
null
Lendvai Ildikó
Facebook

„Semmi sem tud úgy felderíteni, mint két Békemenet között egy jó kis CÖF-CÖKA közlemény. Most épp Márki-Zay ellen kelnek ki, ha jól értem, azzal van bajuk, hogy többször is megismétli kritikáját a kormánnyal szemben. Ezért »a CÖF-CÖKA figyelmezteti Márki-Zay Pétert, hogy futballnyelven szólva, 'utánrúgásait' fejezze be!«

És ha ettől esetleg még nem zuhanna magába, jön a nagy pszichiátriai leleplezés: »Leszögezzük, hogy az ismételgetés perverzióra utal.«

Uramjézus. A Fidesz »papagájkommandója« (copyright Kuncze Gábor) legfőbb kommunikációs technikává tette a folytonos ismételgetést (az ellenzék nemzetellenes, a kormány nemzeti, Soros küldi a migráncsokat, Magyarország működik, Brüsszel kiherélné az óvodás kisfiúkat stb.) Akkor most meg kellett tudnom, hogy ez nem szimpla ostobaság, hanem – juj – perverzió?!?!

Nem elég nekünk a járvány meg az infláció, kiderül, hogy perverzek kormányoznak minket. Ha már így van, nem kaphatnánk a CÖF-től részletes képes beszámolót az ismételgetésnél érdekesebb tünetekről is?

Aztán majd végignézzük, ahogy mind lecsúsznak egy ereszen.”

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2021. december 12. 20:24
a vén bolsi lúvnya! is szeretne békén menetelni?
leveles
2021. december 11. 07:50
Ganéj vén zsidó.
gyaloggos
2021. december 10. 19:52
A CENZOR ASSZONY FELDERÍTŐ is volt? Hm....?
Pertli
2021. december 10. 18:45
Ildikó néni! Ön nagymama korú. Tessék úgy viselkedni, mint egy nagymama! Minden alkalommal figyelmeztetem Önt. De, mint minden okoskodó balos nyanya, ön csak ír, de sosem olvas. Ugye mi ismerjük ezeket a szuper, semmit nem olvasó öreglányokat, önnel az élen: dauerolt nyuggerok tánclépésben, GYURCSÁNY táblával a kezükben kántálják: "igen, megcsináljuk". Jól megcsinálták ugye Ildikó néni. Még most is emlegetjük a hatalmas eredményeket. Reméljük nem lesz abból soha repeta. Tehát: bejgli, töltött káposzta, sült csirke, karácsonyi torta. Erre tessék koncentrálni!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!