Legalább az önkéntesség menlevelét ne állítsák ki a munkavállalók!

2021. november 18. 07:31

A kormánynak pedig kötelessége tájékoztatást adni az oltóanyagok kockázatairól, mellékhatásairól.

2021. november 18. 07:31
null
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

„Ha a veszélyhelyzeti rendelet alapján egy munkáltató elrendeli a kötelező oltást, a munkavállaló

– kérje el a munkáltatótól és az oltóorvostól az EMA és a magyar hatóságok által nyilvántartott információkat a kockázatokról és mellékhatásokról, valamint az oltóanyag várható hatásairól;

– a beleegyező nyilatkozatra vezesse rá: »Jogszabály alapján elrendelt munkáltatói kötelezés miatt veszem fel az oltást« – legalább az önkéntesség menlevelét ne állítsák ki a munkavállalók!

A kormánynak pedig kötelessége a kormányzati honlapon közérthető és könnyen elérhető tájékoztatást adni valamennyi Magyarországon használatos oltóanyag hivatalosan nyilvántartott kockázatairól, mellékhatásairól és várható hatásmechanizmusáról.”

Nyitókép: MTI/Filep István

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 155 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2021. november 18. 17:28
Schiffer. Imádjuk az ilyen semmihez,meg mindenhez értő dpl prlikat. Képzeld el 100 éve mikor 1000 000 000 emberhalt meg,hogy örültek VONA 1 injektnek... Ne hergeld a hülyéket,mondta Csintalan , a félbolond Vásárhelyi házaló ügynöknek..
barany
2021. november 18. 16:46
A mellékhatások ismertetését követelni képtelenség volt, amikor még a gyártó cégek sem ismerték őket. Schiffer, és akik bizalmatlanságukban elutasítottak a vakcinát, lehetetlent követeltek. Ha a hatóság teljesíti a követelést, sokkal többen haltak volna meg, mint így. Az elhunytak túlnyomó többsége beoltatlant volt. Járvány idején nincs helye a jogászkodásnak.
Unknown
2021. november 18. 15:53
Nem értek egyet a véleménnyel. Ugyanis ha a munkáltató elrendeli, pontosabban a munkavégzés feltételeként határozza meg az oltást akkor a munkáltató felelős az ebből eredő kárból. A dolgozói önkéntesség az oltásra nézve megmarad, hiszen ha nem veszi fel abból nem érheti hátrány őt. Munkát nem végez , bért nem kap. Azt, hogy a munkáltató tájékoztassa a dolgozót nem tartom helyesnek, hiszen a vírus, és persze az oltás következményeiről valódi tudományos megalapozottsággal, minden körülményt feltáró ismeret nem áll rendelkezésre.
zara
2021. november 18. 15:15
sztrájkolni kell és megbukik a covid diktatura...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!