Ezüsttálcán

2021. november 08. 13:27

Demeter Mártát tizedennyiért húzták nyársra a kormánypárt önérzetesei.

2021. november 08. 13:27
null
Batka Zoltán
Népszava

„Lebilincselő humora van Kósa Lajosnak: miután Pegasus-ügyben a pártbeli kollégái hónapokon át ködösítettek és bolondot csináltak magukból, az örök eminens Varga Judit például válasz helyett úgy elinalt az újságíró elől, hogy mindjárt megdöntötte a magassarkú futás női világcsúcsát, szóval Kósa a minap benyögte, hogy naná, a magyar belügy vásárolt a polgárok megfigyelésére alkalmas Pegasus kémszoftverből.

Majd a hirtelen kikottyantott államtitok után – emlékezzünk: Demeter Mártát tizedennyiért húzták nyársra a kormánypárt önérzetesei – arról kezdett beszélni, hogy a Pegasusnál akad sokkal rosszabb. Itt vannak például a techóriások rafinériái, próbáljuk csak ki: barátunknak küldjünk egy sms-t, hogy »vegyünk egy fűnyírót«, és figyeljük meg, egy hónapig csőstül kapjuk a fűnyíró reklámokat.

Miután a beismerést a nemzetközi sajtó is felkapta, talán a néhai szaúdi ellenzéki újságíró, Dzsamál Hasogdzsi elárvult fiai és menyasszonya is olvassák majd ezt a szellemes megjegyzést. Hasogdzsi volt az, akinek a telefonjára Pegasust telepítettek, onnantól az iszlamista rezsim az újságíró minden lépését figyelhette, majd becsalták a törökországi szaúdi nagykövetségre, ahol megfojtották és feltrancsírozták. Még szerencse, hogy a képviselő szerint ez kábé olyan, mintha egy meggondolatlan Facebook messenger üzenet után mondjuk hetekig cipőreklámokat kellett volna nézegetnie.”

Fotó: MTI/MTI/Czeglédi Zsolt

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fekete85
2021. november 09. 07:41
Lebuktatok fasiszta retkek
mucsay
2021. november 08. 19:48
dzsamálnak nem kellett volna facebookot használnia (fejcsóválás)
palicsi
2021. november 08. 17:26
Megette a fene azt az országot, ahol a titkosszolgálatok nem végeznek megfigyelést! Ez a dolguk. Csak baromarcú SzDSz-es hülyék gondolják úgy, hogy az államnak el kell halnia!
Swastika
2021. november 08. 17:14
Ez a Kósa egy eszméletlen buta jószág .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!