Karácsony Gergely a vérgőzös bolsevikok nyomdokain

2021. október 17. 16:47

Jól látható, érezhető, hogy Karácsony az utóbbi időszakban alaposan megzakkant.

2021. október 17. 16:47
null
Juhász Attila
Magyar Nemzet

„Bár arról egyelőre nem hallottunk – nyilván nem is kívánunk neki ilyesmit –, hogy Karácsony Gergelyt akár a villamos vagy bármely más jármű elütötte volna, a főpolgármester ennek ellenére mégis visszalépett az előválasztástól mint kormányfőjelölt, pedig korábban azt ígérte, hogy ilyesmi csak a fenti baleset bekövetkezte esetén fordulhatna vele elő.

Persze már az is megér egy misét, hogy van-e értelme még őt egyáltalán főpolgármesternek titulálni, tekintettel arra, hogy az elmúlt hetekben-hónapokban mindennel foglalkozott/foglalkozik, csak azzal nem, amire 2019-ben a helyhatósági voksoláson 353 593 budapesti szavazópolgár felhatalmazta. Ugyanakkor az is jól látható, érezhető, hogy Karácsony az utóbbi időszakban alaposan megzakkant, mi több, előbújt belőle az igazi vérgőzös bolsevik.

»Legyen egy olyan alkotmányos béke Magyarországon, amihez az kell, hogy az a Fidesz, amit most ismerünk, megszűnjön. Beleértve azokat a szavazókat, akik most hisznek ezeknek a politikusoknak« – ezt mondta ez az ember egy kampányrendezvényen, amelyről a felvételek szombaton kerültek fel a legnagyobb videómegosztóra.

Világos beszéd, ezen nem lehet semmit sem szépíteni, ráadásul a videón szereplő LMP-s politikus asszony sem határolódott el korábbi párttársától, amiből arra is joggal következtethetünk, hogy ez a mai balos ellenzéki koalíciónak lényegében a hitvallása. Ez a tempó, ez a magatartás hazánk XX. századi történelméből sokak számára ismerős.”

 Fotó: Trenka Attila

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
briganti
2021. október 18. 07:25
csak a formáját hozta. mindig is egy gátlástalan nyálkás kommunista hüllő volt, akit nem zavarnak a tények.
még fokozza
2021. október 17. 21:02
A Fidesznek el kell vágni a nyakát. Késsel. Hogy folyjon ki a vére.
kovászos cipó
2021. október 17. 20:39
Egy igazi patkányfajzat.
még fokozza
2021. október 17. 19:48
mocskos fidesz
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!