Megint hazudtak a „keresztény” fideszesek, megint elbuktak a bíróságon

2021. október 29. 08:40

Bepereltem őket, a bíróságon pedig kiderült az, amit a Fidesz is tud.

2021. október 29. 08:40
null
Jakab Péter
Jakab Péter
Facebook

„Megint hazudtak a »keresztény« fideszesek, megint elbuktak a bíróságon.

Ezúttal arról meséltek a kormánypárti firkászok, hogy az előválasztás kampányában egy hajdúhadházi rendezvényen a »testőreim« mindenféle indok nélkül bántalmaztak egy »békés, kutyát sétáltató járókelőt«.

Az álhírt a Ripost kezdte el terjeszteni.

Bepereltem őket, a bíróságon pedig kiderült az, amit a Fidesz is tud. Testőreim nincsenek, a békés járókelő pedig valójában egy fideszes aktivista, aki a társaival folyamatosan inzultálta a rendezvény tényleges békés résztvevőit, az egyik rendezőt pedig meg is rúgta.

A bíróság helyreigazításra kötelezte a Fidesz lapját. Megint.”

Nyitókép: Jakab Péter Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 192 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fekete85
2021. október 30. 13:50
El kell zavarni a fasiszta gecit akár fegyverrel is, kilépteti az országot az unióból és fasiszta diktatúrát épít ki. Mért most egy soft verziót élünk.
MerivaD
2021. október 30. 07:26
Van valami patkány-szerű ennek az embernek a tekintetében. Gondolataiban, csak az van.
zovirax
2021. október 30. 07:24
Ezt most nem értem. Az ellenzék(és az EU) mindíg azt szajkózza, hogy nincsen Magyarországon független bíróság mert a kormány kézi irányításas alatt állnak. Akkor ez most, hogy is van? A kormány utasította a bíróságot, hogy Jakab javára döntsön...hümm...
Kristály
2021. október 30. 06:01
Visszaérkeztek a bírák a pohitó nyaraltatásból ??? Meg is lett a hatása , ez neked a demokracia Legalább kussolnál Az hogy mindenkit hüjének nézel , de nem mindeki hüje.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!