Ezt rabolták el tőlünk

2021. augusztus 09. 14:54

A Momentumnak el kell takarodnia a magyar közéletből.

2021. augusztus 09. 14:54
null
Bencsik Gábor
Bencsik Gábor
Facebook

„Aki végigizgulta a tokiói olimpiát, aki látta a felemelő záróünnepséget, aki látta a párizsiak boldog készülődését arra, hogy házigazdái legyenek a következő olimpiának, az, ha eddig nem értette volna, most már pontosan értheti, érezheti, tudhatja, hogy a NOlimpia kampánnyal mitől fosztották meg Magyarországot a Momentumosok.

Lesz még budapesti olimpia, de megbocsátás soha nem lesz. A Momentumnak el kell takarodnia a magyar közéletből.”

Nyitókép: MTI Fotó: Kovács Attila

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
confitür
2021. augusztus 10. 09:27
A Momentumnak valóban el kell takarodnia a közéletből. Sajnos ez nem lesz egyszerű menet, lásd a fenti kommentek némelyikét. Még mindig vannak akik az orruk hegyéig sem látnak. Miattuk maradtunk le a rendezésről ezzel pedig arról,hogy az egész világ kalapot emeljen Magyarországnak,amiért sikeresen megrendezett egy ilyen világeseményt. Köszönjük nekik,és a Momentumnak. Helyettünk megkapta a rendezés jogát egy olyan ország fővárosa ahol minden sarkon állig felfegyverzett katonák posztolnak, papokat gyilkolnak, katedrálisokat gyújtanak fel, az Eiffel tornyot, golyóálló plexifallal kellett körülvenni, és polgárháború veszélye fenyeget. Mindez Soros György és gazdái akaratának a beteljesülése. A világ legjobb sportolói, és hatalmas sportkedvelő tömeg itt fog összejönni három év múlva. Bravó !
zatarra
2021. augusztus 09. 15:06
Ha olyan baromira kellett volna nekünk olimpia, ennyitől farkukat behúzva nem kellett volna meghátrálni. Minden ökörbaromság miatt elindul egy nemzeti konzultáció, de egy valóban költséges rendezvény rendezésének érdekében már inkább nem.
manitowoc
2021. augusztus 09. 15:05
Ez a Bencsik-szöveg 2. kiadása a Mandineren... Na, akkor álljon itt is: Bencsik, az állításod HAZUG. - A momentumosok NEM fosztották meg Magyarországot, NEM rabolták el senkitől az olimpiát, erre az a mozgalom nem is lett volna képes. - A momentumosok egy népszavazást kezdeményeztek, és elegendő aláírást gyűjtöttek ahhoz, hogy a fővárosiak szavazzanak a 2024-es olimpia budapesti rendezéséről. ÉS ÉPPEN ITT KELL MEGJEGYEZNI, hogy Orbánéknak - akik ugye, azzal hencegnek, hogy ők minden fontos ügyben megkérdezik az embereket -, eszükbe se jutott, de a Tarlós-vezette fővárosnak sem jutott eszébe, hogy a rendezésről népszavazást kellene tartani még az olimpiai szándéknyilatkozat beadása ELŐTT. Sőt, Orbánéknak az olimpia még annyira SEM volt fontos, hogy arról Nemzeti Konzultációt tartsanak. Mielőtt valakinek eszébe jutna arról hadoválni, hogy "a pártok egyhangúan támogatták az ügyet", nézze csak meg 2015.07.06-i parlamenti szavazás eredményét az olimpiai rendezésről: H/5422 irományra "igen": Fidesz (110) + Jobbik (24) + KDNP (15) + független (2) H/5422 irományra "nem": MSZP (22) + LMP (5) + független (6)
Cassi
2021. augusztus 09. 14:59
A japánokat megszabadították úgy 10-20 milliárd dollártól, viszont kaptak helyette vírust, tényleg nagyon irigylésre méltó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!