Sokan vagdalkoznak, pokollal fenyegetnek engem

2021. június 04. 21:50

Szeretettel üzenem, hogy üljenek vonatra és jöjjenek el Erdélybe.

2021. június 04. 21:50
Böjte Csaba
Facebook

„Meglepően sokan vagdalkoznak, egyesek egyenesen átkozódva a pokollal fenyegetnek... nos ezeknek az embereknek szeretettel üzenem, hogy üljenek vonatra és jöjjenek el Erdélybe, a házaink címe ott van a www.magnificat.ro oldalon!

Jöjjenek és keressenek egyetlen olyan gyereket aki az én tudtommal, engedélyemmel be volt oltva és én kifizetem a vonatjegyét, de ha nem találunk ilyen gyereket akkor önök kell fizessenek egy nagy nagy tortát a gyerekeimnek! Áll a vásár? Várom önöket, de csak szépen szerre jöjjenek, mert nem akarom, hogy a gyerekeink hasát a sok finomság elrontsa...

Mikor kíváncsi voltam, arra, hogy mi zajlik Szíriában, Irakba, akkor vettem a bátorságot és elmentem, beszéltem az ottani emberekkel és nem a facebook huszároktól szereztem a kocsmában az információt.... Az ítélkező embereknek is ezt javaslom, mielőtt valakinek elvágnák a torkát csak azért, hogy megmentsék a koronavírus mellékhatásaitól.

Várom önöket, megesszük a tortát és szent a béke! Szeretettel a nemzeti összetartozás napján, Csaba t.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
geyza1947
2021. június 06. 19:52
Nagy unga-bubga vagy te csuhás ! Tudod madarat tollárol embert barátjárol..........................ki a barátod ? orbánék.
Unknown
2021. június 06. 00:23
Az atya minden szava rendben van, egyedül a huszár szót használja sajnos ő is degradáló szövegkörnyezetben.
Welszibard
2021. június 05. 19:54
A Mandiner kommenttársak és a Moderátor szíves figyelmébe: A "Vili a veréb" nevezetű kommentelő nyomdafestéket nem tűrő szavakkal és stílusban támadta ás gyalázta Böjte Csaba atyát és terjesztett durva és agresszív oltásellenes kirohanásokat. Idézte egy Szőke Mária Magdolna" nevezetű romániai fékevesztett oltásellenest is, aki szerint felesleges, hogy a "félnomád" körülmények között élő romániai cigányok a kanyarójárvány miatt beoltassák magukat. Valamint a Covid-19 járvány is egy hazugság és nem kell oltakozni. Merthogy nyilván rajta van a "sátán pecsétje", stb. Meg a román ortodoxok sem oltakoznak, stb. Mivel tisztelendő Böjte atya is elkapta és megszenvedte a vírust és én is több közvetlen barátomat, jó ismerősömet vesztettem el a koronavírus fertőzés miatt, felhívom "Vili a veréb" figyelmét, hogy amit művel az büntetőjogi kategória: ne idézgesse, hogy a cigányok majd "vasvillával" mennek Böjte atyának, amiért "kisérleti oltóanyagot" adatott be az állami gondozottaknak. Már Amerikában és Angliában is oltanak és nálunk is oltani fognak 12-16 éves gyerekeket Pfizerrel, ami nem "kisérleti". Mivel semmit sem bizonyított, ez kimeríti nemcsak az emberi méltóság sértegetését, hanem a rágalmazás tényét is. Amennyiben eljárás indul Ön ellen ne csodálkozzon. A kedves oltásellenes barátaival pedig költözzenek egy lakatlan szigetre és fertőzzék ott egymást, ne bennünket, akik embertársaink és magunk védelmében beoltattuk magunkat.
Hunyadi Mátyás
2021. június 05. 12:13
Nem tudom, hogy miről van szó, de Csaba testvér jelenleg a legtiszteletreméltóbb magyar. 1000x több tisztelője van mint ellensége. Bármit csinál, azon Isten áldása van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!