A Puskás Aréna volt eddig a legcsodálatosabb, legjobb hangulatú Eb-helyszín

2021. június 27. 20:35

Az a stadion, amelyet az UEFA a 3 európai top stadion egyikének tart.

2021. június 27. 20:35
null
Varga Judit
Varga Judit
Facebook

„Most, hogy véget ért az utolsó budapesti EB-meccs is, büszkén kijelenthetjük, hogy a Puskás Aréna volt eddig a legcsodálatosabb, legjobb hangulatú EB helyszín.

Az a stadion, amelyet az UEFA a 3 európai top stadion egyikének tart. A stadion, amelyet magyarok terveztek, magyarok építettek, magyarok játszanak a gyepén varázslatos focit és magyarok teremtenek benne káprázatos hangulatot.

Itt szeretnék köszönetet mondani Fürjes Balázs államtitkár úrnak, aki a stadion építését irányította és sokat tett azért, hogy a Budapesten játszott meccsek jó hírünket vigyék Európába.

Hajrá Balázs, hajrá Budapest, hajrá Hegyvidék!”

Kép forrása: MTI/Illyés Tibor

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 133 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fatman
2021. június 28. 14:23
Kedves Judit, te vagy a legcsodálatosabb, legszebb, legjobb miniszter! :) a leghangulatosabb kávézás reményében: Hajrá Judit! :))))
koronaszepe
2021. június 28. 13:30
'Itt szeretnék köszönetet mondani Fürjes Balázs államtitkár úrnak, aki a stadion építését irányította és sokat tett azért, hogy a Budapesten játszott meccsek jó hírünket vigyék Európába.' Háromszorosára, négyszeresére emelkedtek menet közben a költségek? A minket Európában???? A csapat viszont minden elismerést megérdemel, Rossi egy mágus!
zakar zoltán béla
2021. június 28. 10:05
TÉNY
még fokozza
2021. június 28. 08:20
Igen. A Puskás Arénában köpték le és ütötték a német lányokat. Erre azt írja az igazságos mufti, hogy remek hangulatú hely.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!