A halál szivárványa

2021. június 28. 07:42

Semmi jóság, semmi együttérzés nincs a szivárványban, ez nem a béke jelképe, hanem a megosztásé.

2021. június 28. 07:42
Sitkei Levente
Magyar Nemzet

„A magyar álláspont borzasztó veszélyes, hiszen 2010 óta változatlan, stabil, határozott, és nagyon jól védi egy igen dinamikus kormány s egy karizmatikus kormányfő. A rengetegszer hangoztatott egyedül üdvözítő tan pedig hamar sületlenséggé korcsosodik, amint több ország dönt úgy, hogy a lóra úgy kell felülni, hogy a nyaka és a feje legyen az ember előtt, s ne a tompora. Egyáltalán nem lesz úgy gyors a közös vágta, ha mindenki együtt csinálja rosszul. Ezért is jobb, ha a túlságosan is előtérbe került, véleményén változtatni nem hajlandó Magyarországot minden nemes és nemtelen eszközzel ellehetetlenítik, gúny tárgyává teszik. Mondjuk lehet rasszista. Vagy náci. Vagy homofób, transzfób. Ezért aztán az európai futballünnep legcsillogóbb ékköve, a Puskás Aréna olyan szivárványossá alakul a nyolcaddöntőre, hogy bármely Pink Floyd-emlékkoncert megirigyelhetné. Amolyan igazi rendreutasító, metszően gúnyos, gyilkos szivárvány hullámzik a reklámtáblákon, olyan termékeket hirdetve, amelyek hazánkban nem is elérhetők. Semmi jóság, semmi együttérzés nincs a szivárványban, ez nem a béke jelképe, hanem a megosztásé. Nem törődik itt senki a melegekkel, a futballszurkolókkal, a hollandokkal, a magyarokkal, az emberekkel. Ha nem veszed magadra a szivárvány jelét, ellenség vagy. Ezt konkrétan ki is mondta Mark Rutte, a világ legjobban polírozott imázsú miniszterelnöke. Pedig senki se mondhatja magáról, hogy ő tudja, miként is gondolkodik az EU. Mark Rutte nem más, mint egy ügyvivői kormány vezetője, a 27 tagország egyikének korlátozott jogkörű vezetője, aki képtelen elfogadni, hogy van más vélemény, mint az üdvözítő tan. Pedig bizony van, csak figyelni kell. Vagy hogy mindenki értse: tanulni, tanulni, tanulni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
night watch
2021. június 28. 12:01
Ne feledjük: Szodoma és Gomorra pusztulása az özönvíz és a szivárvány után volt. A szivárvánnyal Jahve csak azt ígérte meg, nem fog többet vízzel büntetni. A tűzről nem volt szó.
Rocktoberi
2021. június 28. 12:00
Ne erőlködj, Pöcs Mich! Rég kiikszeltelek.
szürkeSzarvas
2021. június 28. 11:47
Ami történik,az ózsidó legendárium apokaliptikus leirására emlékeztet-szivárványzászloilag-amikor a sátán a jó jelében sunnyog,megtévesztvén a népeket,mielőtt "odabasz".. (Fekete főtörzs forditásában) ("Apage,satanas!") :)
sosringli-babbal
2021. június 28. 11:05
A szivárványos tan világméretű, lelkes és kötelező ünneplése (a Volkswagentől a nyugati kormányokig, a civil szervezetektől az amerikai egyetemekig) egészen félelmetes. Egyrészt a náci Németországot juttatja eszembe: ott is a rendkívül szervezett és erős propaganda hatasára emberek tömege (a német tásadalom többsége) kezdett támogatni, sőt rajongani egy olyan ideológiát, ami ellentmondott a józan észnek és ki-ki lelkiismeretének. Aztán persze látni, olvasni, ahogy egyszerű német állampolgárok a háború végén arról számolnak be, hogy nem is értik, hogy vezethették meg őket ennyire; miért nem szólalt meg a lelkiismeretük az események láttán. A másik dolog, hogy ez a "béke és az elfogadás jegyében egyesítjük a nemzeteket" projekt antikrisztusi jelleggel bír. Az antikrisztusról mondja a Biblia, hogy gonoszsága ellenére eleinte látszólagos békét hoz a Földre, egyesíti a nemzeteket, és az emberek rajongani fogják a tanítását. Egyik példa sem túl rózsás. :-(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!