A jobbikos Szilágyi György koncentrációs tábort vizionál

2021. április 27. 07:23

Nincsenek petíciók meg elhatárolódó nyílt levelek, mint Demeter Szilárd esetében.

2021. április 27. 07:23
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Facebook

„Van abban valami egészen elképesztően morbid és gusztustalan, amikor egy jobbikos képviselő, egy bizonyos Szilágyi György attól retteg, hogy a kormány koncentrációs táborba kényszeríti azokat, akiknek nincs oltási igazolványuk. Szóval ízlelgessük egy kicsit: Szilágyi György korábban betiltotta volna a Simon Wiesenthal Intézetet, most pedig derék europerként – az LMP támogatását is élvezi ez a senkiházi – relativizálja több százezer honfitársunk halálát azzal, hogy koncentrációs táborok rémképét festi fel.Persze, mit is várjunk ettől az aljas gazembertől?

A zavarkeltésért, a mocskolódásért semmi sem drága ennek a percembernek, a balliberálisok pedig félrenéznek, és nincsenek petíciók meg elhatárolódó nyílt levelek, és tiltakozó értelmiségiek sem, ahogy tették azt Demeter Szilárd esetében.Szilágyi György, ön nem más, mint egy érzéketlen, hataloméhes bunkó. Tudja, itt emberéletek megmentéséről van szó, Ön pedig koncentrációs tábort vizionál, pedig csak bizonyos helyekre nem lehet menni.S teszem hozzá halkan: Ausztriában mikor fog alkotmányjogászt játszani a TASZ?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Eva-Anna
2021. április 27. 13:02
Erdemes elolvasni, akar a gep- forditoval is.https://www.achgut.com/artikel/ist_das_goethe_institut_antisemitisch A cikk szerzöje az NDK-ban elt, mara attelepült Izraelbe. TÖBB BALOLDALI ujság a "nemkivanaos" listara tette, a BALOSOK majdhogynem lenaciztak. Felolvaaso körutra az SPD nem hivta meg, volt, hogy a BALOSOK ellen kellett menekülnie. Egy elö tanu, hogy a mai ujnacik a baloldali partokbol kerülnek ki. Ez igy van/lesz Magyarorszagon is. A soros fele embereknek nincs köze a zsido vallasuakhoz.
Moslékzabáló
2021. április 27. 10:03
Kár ezen puffogni. A komcsi, libernyák, jobbikos csőcseléknek nincsenek erkölcsi korlátai.
tacsi90
2021. április 27. 09:30
csüngőhasú népszabadságos bályer kikéri magának... arról miért nem írsz vélemémycikket zsóti, hogy orbán gazdád eladósítja az országot a kommunista kínának? a pénznek nincs szaga zsóóti? mindegy honnan jön?
Reggedieh
2021. április 27. 09:14
azoknak, aki a fent megjegyzésemet diszlájkolják ne legyetek vakok! mint Vona körül a többség annak idején! a kevesebb több a körültekintés, méltányosság, óvatosság: kifizetődő
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!