Kunhalmi Ágnes csodálatos valósága

2021. március 11. 16:39

Ágnes fogott egy közlést, aztán a benne foglalt tartalommal direkte ellentétes tartalmat olvasott ki belőle combközépig érő hangon.

2021. március 11. 16:39
Johannes Thezeroth
Mandiner

Az a jó a Kunhalmi Ágnesben, hogy így nézed a Kunhalmi Ágnest, figyeled őt nagyon, erősen figyeled, és egész egyszerűen nem hiszed el. Az MSZP politikusnője most épp az ATV Egyenes Beszéd című műsorában járt, ahol aztán a következő váratlan kijelentés sikerült neki:

Aki akkor [tudniillik néhány hete, kevéssel a járványhelyzet súlyosbodása előtt – a szerk.] arról beszélt, hogy nyitni kellene, azok valójában nem a nyitást szorgalmazták, hanem felhívták a kormány figyelmét, hogy vagy nyissatok ki, ami lehetetlen, mert még itt a vírus, adjátok oda a pénzt, amit kérnek.

Ágnes tehát fogott egy közlést, a finomfőzelék-koalíció egyik korábbi megszólalását, majd az abban foglalt zamatos tartalommal direkte ellentétes tartalmat olvasott ki belőle combközépig érő hangon.

Nyitni kéne, ergo zárni kellett volna eléggé nyilvánvalóan,

de csak ha lehet vagy ha egyáltalán nem visszamenőleg prompt (ráér).

Nos, jó minden? Farmer, nem szorít? Hajad is milyen.

Azt szeretném mondani, hogy ez azért egy nagyon jelentős kommunikációs nóvum, aminek itt tanúi vagyunk; hazugságnak se igazán lehet ezt már nevezni, amolyan full frontal izékének tűnik leginkább, kisiklik a kezeink közül mindenképpen, mint az a gyönyörű fekete angolna – talán emlékszünk rá – '88 augusztusában, pedig hogy tartottuk volna, hát mennyire küzdöttünk érte, sőt, igazság szerint most is küzdünk, ebben a pillanatban is, kétségbeesett gyermeki buzgalmunk egészét bevetve Akarattyán, de nem megy, nem megy.

A kijelentés végül saját magára is csúnyán felcsavarodik persze, önmagát nyeldeklő orbitális kürtő válik belőle (értsd: igen magas hegycsúcs, épp csak az űrből látszik, meg a fürdőkádból), mi több, mostantól fogva

abban se lehetünk bizonyosak énszerintem, hogy az MSZP képviselő asszonya valóban ott ült az ATV stúdiójában,

ahol a kijelentését tette, ez valószínűleg csupán egy 2024-es húsipari közleményből fog majd kiderülni, szóval elvileg simán lehetett például otthon is, azon álmélkodva ölében szikrázó csipszestállal, hogy a legfrissebb Magyar Közlöny által nemrégiben leigazolt VIII. Bonifác pápa sistergős bombáját micsoda bámulatos párducügyességgel tolta ki a bal felső sarokból Meghan Markle, a hírneves fasiszta.

Feltéve persze, hogy jól értettem a dolgot.

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira
2021. március 12. 04:48
Találó ,, fekete angolna ,,
Orange79
2021. március 11. 21:35
Ezekhez képest a Horn éra intellektuális és morális sziklabérc volt. Kunhalmi... te szerencsétlen, ostoba ribanc..
bpe
2021. március 11. 20:03
lenyűgöz ő. :3
Kormánypárti1
2021. március 11. 19:16
Ne bántsátok Ágnest, mert egy üdítő színfolt. (Vadaihoz, Szabó Timihez képest mindenképp) Csak arra kell vigyázni, hogy semmi fontos ne kerüljön a keze ügyébe. Más mehet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!