Erre nincs bocsánat, miniszterelnök úr!

2021. március 11. 09:39

Utolért minket az, aminek soha nem szabadott volna bekövetkeznie.

2021. március 11. 09:39
Szabó Tímea
Szabó Tímea
Facebook

„Az orvosoknak választani kell nagymama és nagymama, nagypapa és nagypapa, élet és élet között.

Mert már nem mindenki élhet, és ezt a kegyetlen döntést ön pont azokra kényszeríti, akik arra esküdtek, hogy legjobb tudásuk szerint mindenkit meggyógyítanak. De ma már nincs elég intenzív ágy, elég orvos, elég ápoló, elég lélegeztető, elég berendezés ahhoz, hogy megtartsák esküjüket.

Erre az állapotra nincs bocsánat. Nincs bocsánat arra, hogy ilyen döntést azoknak az orvosoknak kell meghozni, akik szabadnap nélkül, saját egészségük kockáztatásával életeket mentenek. És nincs bocsánat arra, hogy gyerekeknek, unokáknak abban a tudatban kell élni, hogy mi lett volna, ha jut hely az intenzíven, ha jut lélegeztető. Ha nem vadászkiállítás van, hanem egészségügyi fejlesztés. Ha nem orvoshiány van a járvány közepén rájuk kényszerített új szerződések miatt, hanem megmarad a most ordítóan hiányzó plusz 5 ezer orvos a kórházakban. Ha nem megint hamis propagandaháború van Brüsszellel, hanem beadják a még mindig raktáron levő több, mint 100 ezer oltóanyagot, amit az Unió küldött nekünk. Ha a 3. hullám közepén ön nem a nyitásról álkonzultál, hanem hetekkel korábban őszintén elmondja a fertőzésszámokat az embereknek. Túl sok a »ha«, túl nagy a veszteség.

Erre nincs bocsánat, miniszterelnök úr! Ahogy arra sincs, hogy belátás és életek mentése helyett ön a hét elején még gyorsan felosztotta a haverok között a cégfelszámolási piacot. Hogy még több pénz legyen. Nem a betegeknek, a megélhetésüket vesztett rászorulóknak, hanem önöknek és a »saját lábon álló« családtagoknak, haveroknak.

Magyarország ma már a világon a harmadik covid-halálozásban. Erre nincs bocsánat, miniszterelnök úr. Ezt most én mondom, 2022-ben pedig majd azok az emberek, akiket ön átvert, meglopott, szeretteiktől megfosztott, akiknek nem segített a bajban. És akkor a Jóisten irgalmazzon majd maguknak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 236 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kozmosz
2021. március 12. 00:23
Na, felkerültél nálam a tökönrúgandóak listájára.
Pitypangocska
2021. március 11. 23:45
Mondanám, hogy kedves Tímea, de a jelzőt sem érdemli meg, ezért maradjunk annyiban, hogy mélységesen szégyellje magát, mert ebben a kritikus helyzetben maguk csak ártottak az örökös gáncsoskodásukkal, aljasságukkal! Szívből remélem, a Jóisten nem fogja elfelejteni maguknak, hogy a gonosz ármánykodásuk közvetetten hány ártatlan, hiszékeny ember halálát okozta/za. És azt is remélem, hogy nem fog könyörülni maguknak.
ujujuj
2021. március 11. 23:16
Egy alsó tagozatos dedós választékosabban fogalmaz és szofisztikáltabban érvel, mint ez a rendkívül kellemtelen nőszemély. Ettől azért többet várok még akkor is, ha tudom, hogy a szarkoalíciótól semmit nem reális elvárni. Egyébként ha erre jár egy libsi, mondja már meg nekem, most túl sok, vagy túl kevés a lélegeztetőgépet?
kertitörpe
2021. március 11. 22:38
Orbánnak nincs szüksége a te bocsánatodra,ronda gonosz nő,vedd észre magad . Temélem eltűnsz minél előbb a közéletből, az országnak sincs rád szüksége. Kiűl a gonoszság az arcodra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!