STOP! Eddig és ne tovább!

2021. február 16. 17:04

A Soros-hálózat iskoláinkban szinte már a látszatra sem ad.

2021. február 16. 17:04
Zsigmond Barna Pál
Facebook

„STOP! Eddig és ne tovább!

Tűrhetetlen, hogy Soros György és hálózata célkeresztjében immár közvetlenül középiskolás gyermekeink állnak!

Most egy bizonyos ADOM nevű mozgalom (korábbi nevük Független Diákparlament, számos balhét és tüntetést szerveztek és tagja pl. Kálló Dániel, MSZP volt képviselő jelelölt) próbálja meg befolyásolni gyerekeinket, leveleket küld iskoláknak, ingyenes korrepetálást vállal, a többek között „az állampolgárok közösségi kezdeményező és cselekvőképességének, tudatosságának és asszertivitásának fejlesztését” is céljaként hirdető baloldali szervezet. A Soros-hálózat iskoláinkban szinte már a látszatra sem ad. Álcivil alapítványai és mozgalmai révén középiskolás iskoláknak, tanároknak, sőt közvetlenül a tanulóknak is küld leveleket, amivel szándékosan bizonyos általa “jónak” tartott irányba próbálja befolyásolni fiataljainkat. Teszi mindezt filantróp, jóságos és segítő köntösbe bújva, azonban a háttérben egy nagyon is tudatosan felépített politikai terv szerinti forgatókönyv áll:

1. Nyerd meg a bizalmat.

2. Vedd át a hatalmat.

3. Irányítsd a tömeget.

4. Döntsd meg a rendszert.

Ami tegnap még egy segítő, ártatlan diákmozgalomnak tűnt, képes egy pillanat alatt uszító, gyűlöletre és utcai lázadásra buzdító, teljes káoszba és anarchiába taszító baloldali/antifa mozgalommá átváltozni. Hogy aztán persze majd a káoszból való kilábalás Főnixmadaraként megjelenjen a megváltó globális új világrend prófétája, a DEMOKRATA! Aki azonban csak a nevében az, valójában egy kommunistából, egy liberálisból és agresszorból összegyúrt engedelmes baloldali torzó, aminek agyát egy központi számítógép irányítja, a világ bármely pontján, ugyanazon program szerint. Amerika példája legyen intő jel mindannyiunk számára, az erőszakot ott is tervezetten szabadították rá a társadalomra, megosztottá és kiszolgáltatottá téve a tömegeket.

Nálunk is ez a terv, ne dőljünk be neki. El a kezekkel gyermekeinktől, kultúránktól és hagyományaiktól! Mi, magyarok, nem hagyjuk magunkat, az utolsó csepp vérünkig harcolunk.

És ezt ők is tudják.Készüljünk hát a harcra, mert most a létünk, a hazánk, a megmaradásunk a tét!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mucsay
2021. február 17. 09:19
érdekes, hogy most borulnak ki a kommentelők. én aztán nem vagyok híve a kompromisszumkeresésnek a bolsikkal, de ezügyben mégis mit várunk? nem lehet mident törvénnyel, felülről megoldani. mit tiltsanak meg, a korrepetálást? nekünk kellene összetartanunk és megmutatni ezeknek, hogy nem tudnak beférkőzni. a fideszt meg lehet átkozni a felső végekért. például, hamár létrehoztak egy kamarát, pont egy ilyen senki kellett az élére?
nyugalom
2021. február 16. 20:05
Miert nem lehet kitiltani?
galancza
2021. február 16. 20:05
Zsigmond úr kérlek alássan! Az a baj hogy fogalmatok sincs a valóságról,mert totálisan abszurd, mesterséges nagyon keresztényi-konzervatív úriemberi álomvilágban éltek. csak szűk belső körben "tájékozódtok" , és egymást hergelitek, hogy mindent jól csináltok és mindent jól láttok. Ez a gőgös,pökhendi , álúriemberi felfogás sajnos lehet hogy a moslékkoalíció győzelmét fogja "eredményezni" ! Zsigmond úr kérlek alássan! Ideje lenne észhez térni és leszállnia a nagyon magas álúriemberi lóról. Ideje lenne megkérdezni a körülöttek lévő nem fanatik, de Fideszre szavazó jóindulatúan kritikus átlagembereket,akik bizony sokkal jobban,reálisabban látják a valóságot, mint Te, meg Gajdics, Szentesi,Bayer, OV, Kövér, Rétvári, Gulyás G., Kubi, Bencsik,Budai, Németh,stb.......Zsigmond úr kérlek alássan! Nem megsértődni kell, hanem a valóság alapján tájékozódni, észhez térni, felébredni a nagyon keresztény-konzervatív-kolostori álomvilágból a 2022-es Fidesz győzelem érdekében! Zsigmond úr kérlek alássan! Neked tényleg csak most tűnt fel hogy sörösgyuriék ott vannak a középiskolákban? Válaszolok helyetted: Az a tragédia hogy igen....
Secnir
2021. február 16. 20:01
1. nem látom a soros-mozgalmat. igaz, nem vagyok képben, hogy ezen a héten ki a soros-mozgalom tagja 2."leveleket küld iskoláknak, ingyenes korrepetálást vállal, " INGYENES KORREPETÁLÁST VÁLLAL! elvtársak, ez tűr-hetet-len! KORREPETÁL BAZMEG! INGYEN! INGYEN!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!