NaPICSAlás

2021. február 03. 07:26

Orbán Viktor túlbuzgó csinovnyikja most baloldali hősöket gyártott. És ez a 2.0-s Kádár-rendszerben szigorúan tilos.

2021. február 03. 07:26
Marnitz István
Népszava

„A magukat gránitszilárdnak hirdető diktatúrák dohos falansztereiben óhatatlanul kitenyésznek a kenetteljes, de kőkemény tiltásra kész Erdős Péterek. Ez ugyanis másképp nem működik. Nem túl nehéz párhuzamot vonni Kádárék és Orbánék »kultúrairányítása« között. Hogy aki pénzt akar, »lehetőséget«, az ne ugráljon. Miközben a »fiatalságot elérő« udvari kobzosaik mindent megkapnak. Bár az, hogy egy világjárványt is a lábhoz szoktatásra használjanak fel, új szint. A koncerten közreműködő színész rejtélyes megverése pedig már-már skinhead-tempó.

Orbán Viktor, a Kádár-kori üldözött rockcsótány, Nagy Feró kebelbeli cimborája mégis tudja: túlbuzgó csinovnyikja, ha jót akart is, ha entestével feküdt is a törlés-gombra, most baloldali hősöket gyártott. És ez az Orbán-féle 2.0-s Kádár-rendszerben szigorúan tilos.

Pécsi punkjaink meg röhögtek egyet: nekik így is jó. (Sőt, valljuk be, inkább az okozott volna némi zavart, ha 11 év NER után az összes számukat leadják.) A kapott lóvén újraforgatták hát a teljes műsort, és a Youtube-on, az ingyenreklámnak hála, több stadionnyi közönség előtt már zeng is a »g..i Lázár, g..i Orbán«, a »felcsúti hiéna«, a »Pancser-aréna« meg a többi.

A – máskor Facebook-diktatúráról visítozó – fideszes cenzorok meg nyugodtan magukra vehetik a CpG nevű korabeli punkbanda örökbecsű sorait, miszerint »Erdős Péter, a k..a anyád«.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2021. február 03. 19:17
Ez az alak egyébként nem tudja, hogy az egyik legjobban utált bolsevista ujságnál dolgozik? Sőt..a Népszava az , ami ujságíróstól elárulta az egész rendszerváltást 1994-ben..baloldali hősök? Na egyet próbáljon valaki mondani..egyetlen baloldali hőst..Kéthly Anna forog a sírjában, mi lett az ujságjából..
1000bocs
2021. február 03. 18:21
A Népszava lazán átlendül azon az aprócska részleten, hogy Orbán a választók tartják a hatalomban immár harmadjára kétharmaddal. A Punkok trágárkodnak, a hivatalnok túlbuzgó, a Népszava lihegve hazudik, gyors nyelvcsapásokkal diktatúrázik már 10 éve, a választók választanak, Orbánék kormányoznak. Mindenkinek megvan a szerepe. A Népszaváé konkrétan hányinger, de nekik kell tükörbe nézniük reggelente...
civis72
2021. február 03. 13:55
Népszarás agitátor geciknek ez a kultúra... remélem 22-ben vért fognak fosni a metroszexuális eurokommunisták
Mátyás01
2021. február 03. 12:39
Azért azt bizonyítani kéne, hogy "Orbán verőemberei" verték meg a színészt, és ahhoz feljelentést kellett volna tenni és látleletett kellett volna venni. Egyébként ha már valakit megveretnek, akkor miért nem a frontembert? Hiszen a bohocot már kivágták a felvételekből. Egyébként néhány számuk eléggé vállalhatatlan, és akkor is az lenne, ha Gyurcsányt szidnák ilyen minőségben. Azt persze nem fogják, soha nem is szidták, ezért ez a zenekar mint lázadók, teljesen hiteltelenek. Vajon Gyurcsány alatt lemehetett volna egy geci Gyurcsányos szám a köztévében?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!