A Fidesz ennyit tud: plakátot ragasztani

2021. február 17. 16:32

Ezt a pénzt plakátok helyett költhették volna azokra az ágazatokra, amelyek térdre rogytak a vírus miatt.

2021. február 17. 16:32
Ujhelyi István
Ujhelyi István
Facebook

„EZ MÁR TÉNYLEG POFÁTLANSÁG

Miközben a válság miatt munkahelyek százezrei kerültek veszélybe, vállalkozások sokasága egyensúlyozik a megszűnés határán, a Fidesz még ekkor is csak kormány-propagandára tudja költeni a közpénzt. Az elmúlt napokban megszámlálhatatlanul sok ilyen, egyébként semmilyen érdemi üzenetet nem hordozó plakátot láttam, amelynek egyedüli lényege: fényezni a kormányzatot. Szégyen és gyalázat! Ezt a pénzt plakátok helyett költhették volna azokra az ágazatokra (vendéglátás-, turizmus-, kulturális szektor), amelyek térdre rogytak a vírus miatt. A Fidesz ennyit tud: plakátot ragasztani.

A mai nap küldtem is egy írásbeli megkeresést a kormánynak, hogy megtudjuk: mennyi közpénzt költenek el a válság idején saját maguk reklámozására. Önök mit gondolnak erről? Mondják el kommentben!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
konfucius
2021. február 19. 08:04
Mondod ezt éppen akkor, amikor karácsony Gergő egész Budapestet telesírja a plakátjaival, molinóival, többtíz, de lehet, hogy százmilliós költséggel, arról, hogy nincsen semmi pénze. Újhelyi, te valóban egy idióta lettél.
Esvány
2021. február 18. 11:41
"Miközben a válság miatt munkahelyek százezrei kerültek veszélybe, vállalkozások sokasága egyensúlyozik a megszűnés határán, a Fidesz még ekkor is csak kormány-propagandára tudja költeni a közpénzt." Ne hazudj! Vagy átaludtad az elmúlt egy évet? A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásait kivédő Gazdaságvédelmi Akcióterv teljes mérete 2020-ban elérte a GDP 28 százalékát. És még nincs vége, 2021-ben is folytatódik!!! https://www.portfolio.hu/gazdasag/20201226/szep-csendben-hatalmasra-hizott-a-magyar-gazdasagvedelmi-mentocsomag-463178
makapaka2
2021. február 18. 11:24
KAMU GERI HAZUG PLAKÁTJAI GONDOLOM, HOGY TETSZENEK.
ellenforradalmár
2021. február 18. 11:14
Ezt láttad már, te sz@r? https://pestisracok.hu/wp-content/uploads/2021/02/plakat.jpg
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!