Fabio Capello lesz az Év Sportolója Gála sztárvendége

2021. január 10. 07:26

Rajongásig szeretem a sportot, valaha magam is elindultam labdarúgóként azon az úton, amelyiken, mondjuk, Szoboszlai Dominik. Interjú.

2021. január 10. 07:26
Vidnyánszky Attila
Index

Itt van ez a koronavírus, amit már nagyon ununk, hogyan oldják meg a gálát a kötelező távolságtartás és a szájmaszkok viselése jegyében?

Online történik minden, Szabó László kreatív rendező és csapata mindent rögzít, a felvételek már napok óta folynak, sőt, lényegében már készen vagyunk a műsorral. Az M4-en adják le hétfőn a gálát, Marco Rossival és Fabio Capellóval pénteken vettük fel az interjút, természetesen Zoomon keresztül, tehát sztárvendége is lesz az estnek a világ egyik leghíresebb futballedzője személyében, aki játékosként 32-szeres olasz válogatott volt, később kétszer is edzette a Real Madridot és a Milant, aztán a Juventust, a Romát, majd négy évig az angol válogatottat, sőt az oroszt is, velünk is játszottak Budapesten. És mielőtt elfelejteném, Szerhij Rebrovval, a Fradi trénerével is felvettünk egy interjút.

Kinek az ötlete volt annak idején, hogy a Nemzeti legyen a helyszín?

Szöllősi Györgyé, a Nemzeti Sport főszerkesztőjéé, aki ebben az esetben a Magyar Sportújságírók Szövetsége, az MSÚSZ elnökeként keresett meg, de katalizátorként Szabó László is komoly szerepet játszott.

Úgy emlékszem, amikor öt éve beszélgettünk, azt mondta, örömmel fogadta el a felkérést.

Persze, persze! Rajongásig szeretem a sportot, valaha magam is elindultam labdarúgóként azon az úton, amelyiken, mondjuk, Szoboszlai Dominik, de sajnos tehetségből és kitartásból is kevesebb volt bennem, a megye I-es beregszászi és a badalói csapatig jutottam kapusként, sőt, még az ungvári klubnál is voltam próbaedzésen. De nem is voltam elég magas a 182-183 centimmel, úgyhogy egy bizonyos szinten megrekedtem. Emellett bokszoltam is gyerekként, még megyei második is voltam, aztán pedig amatőrként, hobbistaként sokáig bunyóztam. Egyébként beregszászi vagyok, bár Nagymuzsalyon nőttem fel.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kortárs
2021. január 10. 12:23
A frusztrált prolik hörögnek, prüszkölnek erre az emberre, mert érzik alsóbbrendűségüket. Azt hitték a libsikomcsik, hogy úgy leuralták már a színházat, utánpótlásképzést, hogy soha senki se fogja már a színpadon szívvel-lélekkel kimondani, hajrá magyarok! Sőt máravmár a hajrá fiúk-lányok is komoly fejfájást, prolihőbörgést vált ki.
balbako_
2021. január 10. 10:44
Inkább erre a célra, mint a román területrablást ünnepelni, mint Alföldi alatt.
Pierre
2021. január 10. 10:38
koszos komisszar .
avízazúr
2021. január 10. 10:17
Jó rendező. Ezt saját szememmel láttam. Nagyon jó rendező. De nem sikerült jól megrendeznie a GRUND elfoglalását. Minden részletét elhibázta. Már az elképesztő, hogy valami felnagyult küldetés- és identitástudattal, abszolút iránytűnek képzelve magát ráterebélyesedett egy előtte is sikeres, eredményes művészeti ágra. Irányt, arányt, módszert tévesztett és nem képes korrigálni. Nem sok öröme van, lesz abban, amit megszerez
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!