Baloldal a magyar emberek életét veszélyezteti

2021. január 17. 15:42

Reagálás a baloldali pártok sajtótájékoztatójára.

2021. január 17. 15:42
Kormányzati Tájékoztatási Központ
MTI-OS

„Brüsszel nem szállít elég gyorsan vakcinát, nem küldenek elég oltóanyagot Magyarországra. Ha csak a  brüsszeli beszerzésre számítunk, akkor nem lehet feloldani a korlátozásokat és a kijárási tilalmat. Ezért a kormány folyamatosan azon dolgozik, hogy több forrásból többféle vakcina álljon minél hamarabb a magyar emberek rendelkezésére. A vakcina nem politikai kérdés, a vakcinával életeket lehet menteni. Tudjuk, hogy a Gyurcsány vezette baloldal azt szeretné, hogy minél tovább tartson a járvány, de arra kérjük a Gyurcsány-lista baloldali politikusait, hogy hergelés helyett, inkább a védekezést segítsék!”

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Drazsé
2021. január 18. 10:42
A kormányzat a magyar emberek életét veszélyezteti
GenusGeno
2021. január 17. 21:23
Legalább 3x kevesebbszer írták le, hogy Gyurcsány. Ez így nem fog átmenni gyerekek!
zsoltkom2
2021. január 17. 21:10
"Ha csak a brüsszeli beszerzésre számítunk, akkor nem lehet feloldani a korlátozásokat és a kijárási tilalmat." A hazudozásra már régen kitalálták a 8. parancsolatot. Csak azt a dátumot kellene megnézni, amikor vakcina nélkül egyszer már visszavonta Orbán asszonyság a korlátozásokat.
gyaloggos
2021. január 17. 20:17
IGEN, mint pl. Gyurcsánynénak, aki 24 évesen, SZOCIÁLIS BÉRLAKÁST kapott, több, mint 100 négyzetmétereset, egyedül!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!