Méltó válasz az egyházellenes kommunista terrorra

2020. december 16. 10:07

Az egykori Kádár-villa az üldözött keresztény egyház használatába kerül.

2020. december 16. 10:07
Azbej Tristan
Facebook

„Méltó válasz az egyházellenes kommunista terrorra: az egykori Kádár-villa az üldözött keresztény egyház használatába kerül.

Orbán Viktor miniszterelnök ma reggel ünnepélyesen átadta a Kádár-rezidencia kulcsait II. Efrém Ignác szír ortodox pátriárkának, így is kifejezve Magyarország kiállását az üldözött keresztény közösségek mellett.

A szír ortodox egyház hiánypótló munkájával kulcsszerepet vállal a válság sújtotta közel-keleti régió stabilizálásában és az Európára nehezedő, egészségügyi fenyegetést is jelentő migráció megfékezésében. A Hungary Helps - Magyarország segít programmal ezért is támogatjuk szíriai, iraki, jordániai és libanoni humanitárius projektjeit, biztosítva ezáltal a helyi keresztény közösségek szülőföldön való megmaradását.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2020. december 18. 20:12
Nem méltó válasz. Ez az intézkedés sem a magyarok javát szolgálja.
Senki Alfonz
2020. december 16. 21:12
Ez az Azbej hol bújkált az örmény-azeri háború alatt, csak nem a Patás seggében???
Menhetten
2020. december 16. 18:18
Az Oltalom Karitatív Egyesület elnöke Iványi Gábor, aki a magyar szegény, segítségre szoruló embereken, gyermekeken segít, neki meg úgy kell adakozásból összeszedni még a fűtésre valót is! Őket miért nem segítik? A hazai keresztény nem olyan fontos? Csak mert az merte Iványi úr mondani, hogy a saját lábán álló orbánylány "nem jó úton halad"! Kegyveszett lett!
GenusGeno
2020. december 16. 17:52
Azbej Tristan, menj ahonnan jöttél migráns, légycszabad!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!