Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Gyurcsány listája egypárti lesz

2020. december 28. 20:07

Az ellenzék mindent feladott azért, hogy Dobrev Klára miniszterelnök-jelölt lehessen.

2020. december 28. 20:07
Botond Bálint
Magyar Nemzet

„Gyurcsány Ferenc listáján szerepelni olyan bűn, amely magában hordja a büntetését. Különösen annak fényében, hogy az ősdékásokon és néhány szerencsétlen szocialistát leszámítva mindenki más azzal a szent esküvéssel kezdte a politikai karrierjét, hogy soha semmilyen körülmények között nem fog össze az őszödi böszmével. Karácsony Gergely, Jakab Péter, az LMP ismeretlen, illetve méltán feledésbe merült politikusai, a momentumos ügynöksereg mind-mind azzal indokolta eszelős Orbán-fóbiáját, sokszor őrjöngésben kifejeződő Fidesz-ellenességét, hogy azért mértéktartó, centrista politikus ő, akit nem a hatalom, hanem a haza üdve érdekel, hogy cserébe soha, semmikor, sehol, semmiféle rendkívüli körülmények fennállása esetén sem fog össze Gyurcsány Ferenccel.

A kis pártok képviselőségre esélyes arcainak innentől kezdve Gyurcsányék igényeinek kell megfelelniük és nem a párttagoknak, hiszen Gyurcsányék fogják eldönteni, hogy ki vág neki eséllyel az előválasztásnak és kire indul el egy másik erős ember. A DK képviselőjelöltjeit értelemszerűen Gyurcsányék jelölik ki, mindenki másnak mindent fel kell majd adnia azért, hogy egy jó választókerületben indulhasson el. Az előválasztás teljesen fel fogja őrölni szocio­lógiai értelemben a Párbeszédet és az MSZP és az LMP maradékát. A Momentum úszhatná meg egyedül a darálót, de valahogy úgy alakult – ki tudja, miért –, hogy a párt ismert arcai kiszorultak a vezetésből, és belpolitikai értelemben csak Fekete-Győr András látszik, senki más. A Jobbiknak még vannak ugyan szavazói, de csak észreveszik egyszer, hogy Gyurcsány Ferencre kell majd szavazniuk. Annak idején a Jobbik az MSZP egykori szavazóival lett húszszázalékos párt, ezért lehet, hogy a DK is tud szavazókat elvenni, visszavenni a Jobbiktól.

Az ellenzék mindent feladott azért, hogy Dobrev Klára, Gyurcsány Ferenc másik megjelenési formája, miniszterelnök-jelölt lehessen. Ezzel pontosan beárazták az eszüket, a jellemüket és persze az erkölcseiket is.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2020. december 29. 11:37
Egy gyilkos unokaja nem lehet az orszak vezetője! Nem csak zsidó, de buta visitó szörny is, timi-féle, idegen kémek ezek! Magyar lehet csak, senki mas! Moxt sokan tapasztaljak, akikre szavaztak, azok a népnyúzók!
Dorset Naga
2020. december 29. 07:53
Egyszerűvé vált a képlet. El kell menni és többen kell legyünk mint ahogy az eddig is mindig volt.
zolizolizoltan
2020. december 29. 07:41
Hahó! Orbán ellenzékét már nem érdekli, hogy Gyurcsányék benne lesznek a listában vagy sem. Látom, Orbán arra építette fel a választási stratégiáját, hogy legyurcsányozza az összefogás híveit. Rossz hírem van. Az ellenzéki szimpatizánsokat ez nem érdekli, Rogán és Habony megint balfácán stratégiát agyaltak ki, mert a szimpatizánsok így vélekednek: "A sas kurva magasan repül, de a baktert kurvára nem érdekli."
Aegopolis.
2020. december 29. 07:36
Vicces látni ezt a fideszes hisztit, mikor az "egy a tábor, egy a zászló" szlogennel a Fidesz épp így "integrált" anno mindenkit Szili Katalintól Takaró Mihályig. Mire föl most ez a nyávogás? Annyi történt, hogy jó nagy késéssel eltanulta a módszert az ellenzék is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!