Állami lopás

2020. december 07. 11:18

Nem szakad le a plafon, nem sül ki a képernyő.

2020. december 07. 11:18
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„És nem szakad le a plafon és nem sül ki a képernyő..Ezek a cinikus sorok annak a Közbeszerzési Hatóságnak a honlapján szerepelnek, amelyik sok éve némán nézik a rengeteg manipulált, elcsalt közbeszerzést- azaz az állami lopást.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ferry63
2020. december 07. 21:12
Te mindenképpen ,egy undorító , faragatlan , bunkó tulajdonságokkal megáldott ember vagy, mert politikusnak nem neveznélek!Tünjél el végre a közéletből, mert normális dolgot úgysem tudsz mondani, vagy tenni!! Az embernek, ökölbe szorul már a keze ,ha csak meglát!
Saksafar
2020. december 07. 18:00
Nem mész el végre a p....ba?
Amerigo
2020. december 07. 17:15
-Ezek a cinikus sorok annak a Közbeszerzési Hatóságnak a honlapján szerepelnek, amelyik sok éve némán nézik a rengeteg manipulált, elcsalt közbeszerzést- azaz az állami lopást.- Lószerszámdoktor! ad 1: nyelvtan (amelyik.......nézik), szegény művelt, tisztességes nagyapád forog a sírjában ad 2: foglalkoztál már a tütü atka kontra gyerekei apja buszbérlés ügyével, beszéltél már a "Szabad Főváros" nagyreményű 'aggyá pézt' sírógéppel? ad 3: hol tart a kispesti mérőszalagos fellépésed ill. aszfalt és beton köbözésed ügye, amit oly nagy lendülettel elkezdtél? Beszéltél-e már krinyóval?
írmag
2020. december 07. 15:49
Ki korán kel aranyat lel, ja ez nem az, és 2006.-ban nem voltál ennyire érzékeny az országos ügyekben, sem államadósság, sem a magyar emberek ügyében.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!