Nem szabad mindent elhinni a mainstream sajtónak!

2020. november 12. 15:46

Itt az élő ellenpélda!

2020. november 12. 15:46
Megafon
Facebook

„Candance Owens egy fekete fiatal amerikai nő, több millióan követik Instagramon, Twitteren és a Facebookon is. Ebben még nem lenne semmi különös, viszont a hölgy Trump-párti, élesen kritizálja a Black Lives Matter-mozgalmat, és büszkén vállalja, hogy konzervatív.

Célja az, hogy rámutasson: nem kell hinni a mainstream médiának, amikor azt sugallják, hogy a különböző kisebbségi csoportok csak a Demokrata Pártra szavazhatnak, ha jobb életet remélnek.

Tevékenységéért sokan támadják természetesen, de már könyvet is publikált a témában. Nem szabad mindent elhinni a mainstream sajtónak, itt az élő ellenpélda!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mokány
2020. november 13. 01:35
Ami az USA - ban történik : BOLSHEVIK PUTSCH 2.0
koronaszepe
2020. november 12. 19:51
'Nem szabad mindent elhinni a mainstream sajtónak, itt az élő ellenpélda!' Na most akkor el szabad mindent hinni, vagy nem szabad mindent elhinni? Ha nem, akkor itt az élő példa, ha igen, akkor itt az élő ellenpélda.
szürkeSzarvas
2020. november 12. 18:31
Nicsak. Még nem.szedette le a Zuckerberg? :)
Falfirka
2020. november 12. 17:05
Trampra a dolgozó akaró, szorgalmas feketék szavaztak. bidenre meg a lusta, dologtalan herék, na meg persze a halottak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!