Magyarországon nem kell iszlám radikálisok támadásától tartani

2020. november 04. 11:01

Hálás vagyok, hogy Orbán Viktor menekültpolitikája hajthatatlan és következetes.

2020. november 04. 11:01
Hirschler Richárd
Facebook

„A Bécsből jövő híreket olvasva, hallgatva azt kell mondanom: hálás vagyok, hogy Orbán Viktor menekültpolitikája hajthatatlan és következetes és itt Magyarországon nem kell iszlám radikálisok támadásától tartani.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2020. november 04. 22:56
Jobb tartani, mint felrobbantottnak, lefejezettnek lenni. Ha az Iszlám Állam nyugat-Európai "katonái" azt a feladatot és parancsot kapnák, hogy Magyarországon terrorkodjanak, akkor ugyan ki állítaná meg őket? Nincsen határvédelem.
annamanna
2020. november 04. 18:24
Ez ki ez az ember? Azon túl, hogy a nevéről óhatatlanul az Osztropoli Herschel ostora c. zsidóvicckönyv jut az ember eszébe: https://moly.hu/konyvek/hajdu-istvan-szerk-osztropoli-herschel-ostora "- Kohn úr, hogyan kerülhet önnél a hering darabja negyven krajcárba? Lefkovics szemben húsz krajcárért kínálja. - Akkor hát vásároljon Lefkovicséknál. - Igen, de neki momentán nincs heringje! - Szép! Ha majd nekem se lesz, nálam is húsz krajcárba kerül darabja!" (Na meg a Hercsel Adél).
Rugo
2020. november 04. 16:28
Az iszlám terrortól (bár különböző eséllyel) az egész világan lehet tartani. Ahová az iszlám egyszer beteszi a lábát, azt ők hódoltsági területnek tekintik. A török hódoltság miatt Magyarországra is így tekintenek sajnos.
tango47
2020. november 04. 15:43
A HVG volt főszerkesztője jelentette ezt ki, aki nem a jobboldaliságáról volt híres. A mai főszerkesztőnek vajh mi lehet a véleménye erről?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!