Közvécéket Budapestre!

2020. október 27. 12:05

Arra is fel kell hívni a figyelmet, hogy ezek tiszták, akadálymentesítettek és ingyenesen használhatóak legyenek.

2020. október 27. 12:05
Szél Bernadett
Facebook

„A Város Mindenkié csoport legújabb kezdeményezése ismét egy fontos problémát vet fel. A nyilvános vécék hiánya nem újkeletű, de most, egy világjárvány ideje alatt még égetőbbé vált a megoldása: a tisztálkodási feltételek biztosítása közérdek! És itt nem csak arról kell beszélnünk, hogy legyen elegendő számú nyilvános toalett, de arra is fel kell hívni a figyelmet, hogy ezek tiszták, akadálymentesítettek és ingyenesen használhatóak legyenek.

Jelenleg messze vagyunk ettől. Az AVM általam is aláírt jelen petíciójával egyrészt felhívjuk az illetékes minisztérium figyelmét arra, hogy biztosítsa a jogszabályi hátteret a nyilvános vécék kötelező fenntartásához önkormányzati szinten, másrészről arra kérjük Budapest Főváros Önkormányzatát, hogy addig is létesítsen 150 akadálymentesített, nyilvános vécét a fővárosban.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 128 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2020. október 28. 10:13
azé mert ha beszartok legyen hol kimosni a valagadat?
Anonymtalan
2020. október 28. 10:10
"Közvécéket Budapestre!" Meccseld le KariGerivel.
Tibesz26
2020. október 28. 08:37
dögöly meg te rohadék bolsevsita kommunista szuka ribanc ringyó szajha szuka a bandáddal együtt a pokolban
Frick László Intézet
2020. október 28. 04:53
A Budapesti Közwécétlenség a DemszkySkanzen öröksége, azóta változatlan. Tiszta szerencse, hogy azt a vén geci Tarlóst lecserélte a Szabad Város Gáljé Zoltánra és csapatára, az öreg belepiszkált volna a Demszky Skanzennek ebbe a szépörökségébe is!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!