Ez egy megátalkodott rablókormány!

2020. szeptember 06. 13:42

Ez a kormány nem keresztény, és nem nemzeti.

2020. szeptember 06. 13:42
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„Tetszhet-e Istennek, hogy a tiszteletére hatalmas templomokat építenek, teremtményét, az embert mégis a szabad ég alá űzik házából?

Tetszhet-e Istennek, hogy teremtményére, az állatokra vadászóknak milliárdokat adnak, miközben gyermekektől vonják meg az ételt, a tudást, az iskolát?

Tetszhet-e Istennek, hogy teremtményei egy része császárok gazdagságával vetekedve él, magánrepülővel utazik, jachton nyaral, míg más emberek naponta nélkülöznek?

Nemzeti-keresztény politika-e, ha mindezt egy kormány nem csak tűri, hanem egyenesen ő szervezi?

Nemzeti politika-e, ha a nemzetet azonosítják az állammal, ha a kormány saját akaratát a nemzet akarataként erőszakolja rá az emberekre?
Szerintem nem.

Ez a kormány nem keresztény, és nem nemzeti.
Ez egy megátalkodott rablókormány! Bűnöző kormány.
Legyen végre humanista, nemzeti kormányunk!
Ez a felelősségünk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 186 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hóvirágcsempész
2020. szeptember 17. 20:51
:-))))))))) Mekkora egy szar ripacs ez . A legszörnyűbb lehetőség az , hogy el is hiszi , amit mond .
pandalala
2020. szeptember 08. 00:44
Nem tudok nevetni. Eszembe jut Karácsony Geriferi esete a múlt év végén. .. :-(
dglaj
2020. szeptember 07. 11:19
Milyen jó kis szemkilövető, lovasrendőrökkel békés tüntetőkbe gázoló, gumibottal agyonverető kedves kis kormányzó volt a ferike, tényleg visszasírjuk... Ő a keresztény etalon, aki többször bérmálkozott... Van bőr a képén ilyen szöveget leírni...
ittésmost
2020. szeptember 07. 08:33
az ugye nem baj, ha nem egy dobrev-gyurcsány-cseh-donáth globalokrata libertáns gennyes tudatú magyar- és keresztényellenes társulat mondja el a normális embereknek, hogy mi kereszténység lényeg és mi az hogy nemzeti öntudat? De ha baj, akkor nem baj, akkor sem tőletek tudjuk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!