Az összes sajtópert megnyertem

2020. szeptember 26. 11:43

Egy év kellett ahhoz, hogy a bíróság tisztázzon a fideszes rágalomhadjárat alól.

2020. szeptember 26. 11:43
Dr. László Imre
MTI-OS

„A kormánypropaganda a tavalyi önkormányzati választás kampányában azzal vádolt meg, hogy korábban szexuálisan zaklattam egy kolléganőmet. A képtelen vádak már az első napokban hiteltelennek bizonyultak, azóta pedig az összes sajtópert megnyertem a kormányzati propaganda ellen. Pert nyertem a 888, a Magyar Nemzet, a Pesti Srácok, a Ripost, a TV2 és az Origo ellen, utóbbi ellen kettőt is. Ezek a perek mostanra zárultak le, tehát egy év kellett ahhoz, hogy a bíróság tisztázzon a fideszes rágalomhadjárat alól.

A Demokratikus Koalíció elnökségi tagjaként és Újbuda polgármestereként szeretném felhívni a figyelmet arra, hogyan működnek az Orbán-rendszer karaktergyilkosságai. Orbán Viktor álhírterjesztőinek mindegy, hogy végül veszíteni fognak-e a bíróságon, vagy kártérítést kell-e fizetniük. Számukra mindegy, hogy a megtámadott fél egy év múlva a bíróságon tisztázni tudja magát, hiszen ez utólag nem változtat a lejáratással elért választási eredményeken. A DK szerint az orbáni karaktergyilkosságok ezért tartoznak a legalantasabb, legmocskosabb és leghitványabb bolsevik módszerek közé. Mi, európai magyarok, DK-sok és ellenzékiek egy olyan országot szeretnénk, ahol senki sem tehet ilyet érdemi következmények nélkül. Ezért kell 2022-ben egy közös ellenzéki listával véget vetnünk az Orbán-rendszernek.”

Összesen 128 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2020. szeptember 27. 18:51
Az EP megakadályozta, hogy a bolsevista - köztük koncepciós vagy politikai pereket is tárgyaló bírókat - az Orbán kormány nyugdíjba küldhesse..már ez valami olyan nonszensz és az ország belügyeibe való beavatkozás..hát ezek az alakok vilgos,hogy egy vérbolsi pitbullnak adnak igazat..
tevevanegypupu
2020. szeptember 27. 18:48
Igen..az arcára van írva az ártatlanság..körülbelül egy harapos kutya néz ki így a kterecéből..micsoda hülye orvosaink lehetnek úgyamúgy, ha ezt a rettenetesen ellenszenves, visszataszító pofát akarták elnöküknek..Hippocrates valószínüleg rosszul lenne, ha látná..
formaegy
2020. szeptember 27. 10:57
Elfelejtetted közölni, hogy a hírös Szeged döntött. Most kinek a kije volt a bíró?
Bitrex®
2020. szeptember 27. 08:44
Ez a vén 74 éves szarzsák ugyanolyan szélhámos, mint a főnöke Gyurcsány, ha egyetemi végzettségről van szó. https://pestisracok.hu/tovabb-gyuruzik-a-laszlo-imre-botrany-evek-ota-kamuzik-arrol-hogy-phd-fokozata-van/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!