Az erőszak nem megoldás

2020. szeptember 18. 09:07

A magyar kormány szembe megy a többség akaratával az iskolaőrség ügyében is.

2020. szeptember 18. 09:07
Bősz Anett
Népszava

„A magyar kormány szembe megy a többség akaratával az iskolaőrség ügyében is. A Závecz Research reprezentatív kutatást készített a Liberálisok megbízásából, melynek eredménye azt mutatja: 4-ből 3 ember ellenzi hazánkban az iskolaőrséget. A nők körében ez az arány még magasabb: 79 százalékuk utasítja el az iskolaőrök jelenlétét az oktatási intézményekben. A kormánypárti szavazók kétharmada is elutasító az iskolaőrökkel szemben, nem igaz tehát, hogy az intézmény megteremtését a társadalmi igény szorgalmazta.  

Újabb társadalmi-politikai bizonyítékunk van arra, hogy a Fidesz már meg sem próbálja meghallgatni azokat, akik a legtöbben vannak idehaza. A kormánypárt szinte kizárólag azokkal akar beszélni, akikben a legnagyobb az elkeseredettség és a feszültség. Ők azok, akik oda akarnak csapni. Akiknek nem jut más az eszébe megoldásként, csak az erőszak, a kirekesztés, az elutasítás, a mi és ők politikája.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2020. szeptember 19. 14:27
A magyar kormány szembe megy a többség akaratával az iskolaőrség ügyében is." Bősz elvtársnő, nem itt kell üresjáratban pofázni, lehet menni tanítóskodni Gyöngyöspatára, Minneapolisba rendőrködni és utána jártathatja a száját..
Volo
2020. szeptember 18. 22:31
Ó te buta némber, te mindig szembe mész a "többség" akaratával! Egyáltalán honnan tudhatnád, hogy mi a többség akarata?
VeJoLa
2020. szeptember 18. 17:00
Vagyis 25% igényli az iskolaőrséget. Miért kéne tőlük is megtagadni, mert 75%-nak nem kell?
Krupp Skya
2020. szeptember 18. 16:25
Gondolom a körömlehúzásotok az önkéntes volt, csak annak húztátok le aki vállalta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!