Szeretnék mindenkitől bocsánatot kérni

2020. július 19. 09:32

Nem szeretném az idősek szavazati jogát sem elvenni, sem korlátozni.

2020. július 19. 09:32
Kádár Barnabás
Facebook

„Szeretnék mindenkitől bocsánatot kérni, akit megbántottam a korábbi bejegyzésemmel, amelyben rosszul fogalmaztam. Nem akartam az időseket megbántani, és – ahogyan az eredeti bejegyzésben is leírtam – nem szeretném az idősek szavazati jogát sem elvenni, sem korlátozni.

Sokat tanultam saját szüleimtől és nagyszüleimtől, és tudom, hogy az idősebb generáció építette fel azt az országot, amiben én is élek és amelyet szeretek. Különösen sokat jelent számomra az egyetlen élő nagymamám, aki végigdolgozta az életét és két férjet is elsiratott. Tőle tanultam meg a munka tiszteletét és a kitartást, és bár tudom, hogy az előző bejegyzésemből nem feltétlenül látszik, de végtelenül tisztelem az ő és korosztálya élettapasztalatát.

Fontos, hogy a korábbi bejegyzésem nem tükrözte a Momentum álláspontját. A párt továbbra is azon fog dolgozni, hogy minden korosztálynak valódi képviselet nyújtson, és demokratikus keretek közt leváltsa a NER-t, ami meggyőződésem szerint idősnek és fiatalnak egyaránt közös érdeke.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 292 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jégecet
2020. július 20. 08:40
Épp az örülünkvincentről kattintottam át. Tanulságos, no. :)
Vén Csataló
2020. július 20. 07:55
Madárfejü Lajcsika. Te ne kérj bocsánatot. Te szépen vedd be a gyógyszereidet és takarodj vissza a rácsoságyba.
TAVIROZSA
2020. július 20. 07:23
Amit leírt az nem önálló gondolat, hanem csupán a "haladó" nemzetközi felforgatás része, csak hát szerencsére mi erre az áramlatra sem vagyunk vevők. A generációk egymásnak ugrasztása is tervbe van véve. A "politika tudósa" hamar elfelejtette, hogy az önkormi. választásokon nyertes Momentumos politikusok úgy szereztek mandátumot, hogy az MSZP-s, DK-s idősek szépen elballagtak a választó körökbe és rájuk szavaztak - a "szivárványos" koalíció keretében, erre ezek után '22-ben már nem számíthatnak !!! Bravó ... :) :)
syphax
2020. július 20. 05:55
ELBASZTAD MAGADAT KISÖREG! HÚZZÁL EL A JÓ KÚÚRVAANYÁD HÓÓTTKÓROS PICSÁJÁBA TE ÁLLAT--EGYSZERSMINDENKORRA BAZZDMEG!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!