A semmi háborúja

2020. június 09. 15:04

Nem kell valódi néger ahhoz, hogy elnyomják, bőven elég a virtuális néger is.

2020. június 09. 15:04
Aristo
Pesti Srácok.hu

„A világ egyre gyorsuló elhülyülésének ékes példájaképpen, vasárnap tüntetést rendeztek Budapesten a négereket érő elnyomás ellen. Lévén, hogy kis hazánkban nem nagyon vannak négerek, úgy véltem az előző bejegyzésben, hogy el fog maradni ez a dzsembori. Tévedtem.

Nem kell valódi néger ahhoz, hogy elnyomják, bőven elég a virtuális néger is. Ezen virtuális négerek lebegtek a tünci résztvevőinek szeme előtt, mikor összegyűltek, hogy gátat vessenek az intézményes és ugyancsak virtuális rasszizmusnak. A happening fő szervezője és előadója Komáromy Gergő alias Gregory G Ras (Anyám borogass!) volt, a híres ligetvédő és kéménymászó. Az esemény egyben az ő nagy visszatérése volt a közszereplésbe, hiszen, hál’Istennek, már-már kezdtük elfeledni. A fellépéséhez, ez alkalommal, nem a megszokott módon, a nagy kedvencemet, a Koszlidércet választotta partnerül, hanem egy félvérnek tűnő leányzót.

Zárójel. Ezzel kapcsolatban felmerül az emberben egy kínzó kérdés: Hová tűnt a Koszlidérc? Netán a diktatúra kazamatáiban sanyargatják? Vagy itt jár közöttünk, csak valaki megfürdette, és nem ismerjük fel? Nem tudom, tanácstalan vagyok. Ám remélem, hogy midőn KariGeri a liget fáihoz láncolja magát újra, feltűnik majd, hogy boldogan összeverekedjen a biztonságiakkal. Zárójel bezárva.

Természetesen Gregory, vagy ki a fene, énekelt is, a gitározást szerencsére ezúttal kihagyta, hiszen ő – mint tudjuk – »művész«. Mondjuk a »művészeti« munkásságának értékéből sokat levon, hogy ma bárki művész, aki a Boci boci tarka kezdetű műremeket elő tudja adni ötnél kevesebb hamis hanggal. De hát ilyen világban élünk. A műsort – hogy véglegesen elmerüljünk a legaljasabb giccs világába – kiegészítették egy bántóan fehér csecsszopó lengetésével is. Remélem, pelenkát azért cseréltek rajta!”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Paul
2020. június 12. 10:55
Azért a fene megeszi ezt a csuda nagy fehér diktatúrát, mert hát ahelyett, hogy tízezrével menekülnének vissza Afrikába, vagy bárhová, csak jönnek és jönnek, hogy elnyomottak legyenek. Amikor én a kommunizmus elől menekültem, nekem mindent hátra kellett hagyni. Ezek meg mindent hátrahagynak, hogy ide jöjjönek megélhetési elnyomottaknak lenni.
Bátya62
2020. június 09. 22:52
Néztem a videót ahogy kivégzi a zsernyák a niggert. Azért annyi lejött, hogy valami rosszat csinált a csávó és be akarták vinni, de ő ellenállt. Erről nem sok szó esik. Arról sem, hogy esetleg nem azért mert fekete, hanem azért frusztrált a rendőr, mert a bírósági eljárások során nem a bűnelkövetésről van szó, hanem sok egyéb másról, pl eljárási hibákról, vagy az ezt felfedők adott helyzetben történő viselkedéséről. A lényeg pedig itt elvész. Hogy egy fehér bűnelkövető nyakán is térdelt volna ennyi ideig a zsernyák, talán soha nem tudjuk meg. Viszont azt tudatjuk, hogy sokkal nagyobb alkalma volt megtenni egy afroamerikai bűnelkövetővel szemben. Na jó éjszakát!
zsoltkom2
2020. június 09. 21:07
Aristo a Pesti Srácoknál keresi boldogságot... (az nem egy hordó, a társadalomból számkivetve!!) Egyáltalán nem következetes a boldogságkeresés közben, hiszen pénzt kap tőlük. Valószínű Diogenész őt is elzavarná és feltehetően lehugyozná, miközben nappal a lámpással embereket keres. Elfelejtett Aristo igazi lenni... egy csicska, okos csicska nem is tud.
mustarharmas
2020. június 09. 19:56
Aristo király!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!