A nemzetmegvezető

2020. június 18. 07:31

Megvallom őszintén, évekig kacérkodtam azzal a gondolattal, hogy Orbán Viktor fejét photoshoppal beleteszem Szálasi Ferenc elhíresült fotóján látható testébe.

2020. június 18. 07:31
Föld S. Péter
Hírklikk

„Arról a képről van szó, ahol a nemzetvezető testvért a Duna-parton, a folyóba roskadt Lánchíd és a földig rombolt Budapest látványa előtt kapták lencsevégre. Sokáig hezitáltam, de mindig elálltam az ötlettől, és most örülök, hogy így döntöttem. Ez ugyanis, ahogyan akkor is éreztem, de most már biztosan tudom, a kocsmák, a nyilas keretlegények – és mostantól a Fidesz – stílusa.

A budapesti Fidesz ma arra vetemedett, hogy Karácsony Gergely fotóját beleapplikálja Szálasi nemzetvezető testébe. Ezzel a Fidesz – ki tudja hányadszor – szintet lépett és olyan morális mélységekbe jutott, ahová tisztességes embernek nem szabad őket követni.

Annak idején azért játszottam a gondolattal, hogy Orbánt nemzetmegvezetőként ábrázoljam, mert haragudtam rá, amiért lesajnált, mondjuk ki: szörnyű helyet csinált a hazámból. Orbán nemzetmegvezetőnek köszönhető, hogy külföldön megvetéssel és sajnálkozással beszélnek rólunk, hogy már csak diktátorok állnak szóba a magyar vezetőkkel. Hogy mindent ellepett a korrupció, és egy eszelős, frusztrációit kezelni képtelen, saját démonaival megbékülni nem tudó vezér foglya lett az ország.

A budapesti Fidesz nyilván nem merte volna magától megtenni azt a gazemberséget, hogy a főpolgármester fejét bemontírozza Szálasi testvér testébe, ha Orbán nemzetmegvezető nem adja meg Karácsonyra a kilövési engedélyt. A budapesti Fidesz és a párt valamennyi csinovnyikja – a 133 bátor embert is beleértve – annyira gyáva, hogy még szellenteni is csak a főnökség engedélyével mernek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Teréz A Piréz
2020. június 18. 23:51
Engem az ellenzék minden második megnyilvánulása a Gyalog galoppra emlékeztet.
tango47
2020. június 18. 22:07
Ezeknél ezek szerint így meg: naponta várják, hogy éppen kire kell lőni aznap. Aki pedig kiadja az ukázt az attól függ, hogy éppen ki a soros.
VeJoLa
2020. június 18. 20:29
Mekkora simlis vagy! Ha megcsináltad volna, düllesztetted volna a melled, hogy ez mekkora egy telitalálat! Csakhogy Orbánnal kapcsolatban nem volt miért megcsinálnod, hisz nemcsak hogy nem rombolja az országot, de még építeni csak is miattatok nem tudja!
Saksafar
2020. június 18. 19:14
Miért nem azzal kacérkodtál, hogy a saját fejedet montírozod egy méretes elefántszar fényképére pöcsfej? A szintet lépésről a bajszos-szarozás és oegygés felvonulásaitok után pedig jobb ha hallgatsz, mert az a szint elérhetetlen lesz mindörökké a kormányoldal számára, nem beszélve a legfrissebb, ki tudja már hányadik lebukásotok után, a legaljasabb hazugságokkal próbáljátok nemzetközi és hazai színtéren bemocskolni a demokratikusan választott magyar kormányt ezúttal egy videó anyaggal, semmilyen eszköztől nem riadtok vissza? Ti vérdemokraták, a hazai baloldal egy lyukas forintot nem ér, tehetségtelen, de gátlástalan barmok gyűlekezete lettetek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!