Mit akartok, istenkáromlók?

2020. május 21. 07:12

A libsik és a komcsik megint összezártak.

2020. május 21. 07:12
Bencze Izabella
Magyar Hírlap

„Bősz Anett és Varju László is kitett magáért. Védték Kun­cze Gábort, amiért megosztott egy olyan képet, amelyen Müller Cecíliát Jézusként ábrázolták, szavait pedig apostoli idézetekként gúnyolták.

Bősz azzal védte a Szent Koronát valamikor svájcisapkának tituláló liberális ősapját, hogy a kép nem Jézust akarta kigúnyolni, hanem Müller Cecíliát. Értjük, gúnyolni akart a »szerző«. A DK-s Varju pedig egyszerűen rendszerkritikának minősítette a karikatúrát.

Kedves Bősz elvtársnő és Varju elvtárs! Ezúttal is okosabb lett volna, ha hallgattak volna. Kunczét azért nem említem, mert említésre sem méltó az a valamikori SZDSZ-vezér, akinek pártja anno a Miatyánk egyik sorának kifordításával ösztönözte szavazóikat: »Jöjjön el a mi országunk.« Eljött, de korrupciós botrányokkal teli rövid idő múltán Kunczéstól együtt el is tűnt. Hát ezért nem érdemes az ő nevére még csak emlékezni sem. Önök viszont még labdába akarnak rúgni, ezért önöknek kell a mondanivalómat címezni. Szerintem nagyon nem jó liberálisnak vagy kommunistának lenni, ha az ember úgy áll a világ dolgaihoz, mint önök.

Az első kérdésem az, hogy miért akarják Müller Cecíliát kigúnyolni? Mit vétett ő, de inkább Gyurcsány után szabadon, mit vétett maguknak? Hú de undorító és primitív így magázódni, de ha maguknak ilyen a világuk, hát maradok ennél. A kérdés persze minden olyan liberálisnak, kommunistának, globalistának, ateistának és nihilistának is szól, aki mosolyra húzta a száját a blaszfémia kapcsán.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tóth mária
2020. május 22. 12:42
A Mo-i balosok/libsik mindennek a legalja! Moslék, proli brancs.
Sulammit
2020. május 21. 16:36
Nem tudják hol a határ. Nem tisztelnek sem Istent sem embert. A migránsok, transzvesztiták, homokosok jogaiért és társadalmi elfogadottságukért úgy küzdenek, hogy közben beletaposnak a keresztények érzékenységébe, jogaiba azt semmibe veszik. Hallottam, hogy az a karikaturista, aki Müller Cecíliát Jézussal együtt kifigurázta, Amikor a franciáknál szétlőttek mindent és mindenkit a szerkesztőségben, Charlie Hebdo ügy, akkor napokig, hetekig nem mert bemenni a Népszava szerkesztőségébe, annyira félt, hogy most ők, ő következik. Na ilyen bátrak ezek a libsikomcsik.
Robur
2020. május 21. 13:22
Most komolyan ez ekkora probléma?
Vakfolt
2020. május 21. 13:21
"Az első kérdésem az, hogy miért akarják Müller Cecíliát kigúnyolni? Mit vétett ő, de inkább Gyurcsány után szabadon, mit vétett maguknak?" Azt vétette, hogy ő a szimbóluma a korlátozásnak, a hatalomnak, és a hatalmat és a korlátozást minden balhibbant csuklóból gyűlöli, kivéve, ha a saját fajtája teszi, mert akkor frankó. Második főbűne, hogy nem nyilvánvalóan inkompetens, mint egy igazi balnyik, lásd Karó úr, hanem a kérdezők gyenge képességeit figyelembe véve ezredszer is válaszol ugyanarra a bárgyú faszságra, és nem tudnak belekötni. A harmadik amitől rohadtul zabosak, hogy nem működik az alansky szarság: "5. A nevetségessé tevés az ember leghatásosabb fegyvere. Nincs védekezés. Irracionális. Dühítő. Döntő nyomásgyakorlási pontként is szolgálhat, hogy engedményekre kényszerítsd az ellenfelet. 12. Válaszd ki a célpontot, izoláld, nevezd meg és polarizáld. Vágd el a támogatói hálózatától és szigeteld el a célpontot a szimpátiától. Embereket támadj, ne intézményeket, mert az emberek sérülékenyebbek, mint az intézmények." Viszont ez meg visszaütött: "11. A sikeres támadás ára a konstruktív alternatíva. Soha ne hagyd, hogy az ellenfél pontot vigyen be, mert azon kapnak, hogy nincs megoldásod a problémára. Régi bölcsesség: ha nem vagy része a megoldásnak, akkor a probléma része vagy. Az aktivista szervezeteknek van programja, és az a stratégiájuk, hogy odaülhessenek a tárgyalóasztalhoz. Mindenképp rendelkezniük kell egy kompromisszumos megoldással." Gyakorlatilag a problémázással újabb problémák lettek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!