„A cionizmus nyugodtan lehet önző”

2020. március 09. 12:18

De hát úgy tűnik ez az igazi progresszió: a terrorizmus elfogadható, Izrael viszont tűnjön el!

2020. március 09. 12:18
Gulyás Virág
Neokohn

„Idén, Bernie Sanders nyilvános támadásai miatt még felfokozottabb volt a hangulat az AIPAC kongresszusa előtt, alatt, és úgy látszik után is. Az AIPAC-et már mindennek elhordták, s talán nem is meglepő, de éppen a magukat progresszívnak vallók szidnak mindent, ami Izraellel kapcsolatos. Pontosabban csak azt. Ha nem így lenne, akkor például felvonulnának az AIPAC arab-muszlim megfelelője, az Amerikai-Iszlám Kapcsolatok Tanácsa (CAIR) ellen is.

Különösen fontos lenne ez annak tükrében, hogy az FBI eljárás alá vonta a CAIR-t terrorista kapcsolatai miatt, s még az Egyesült Arab Emírségek is felvette a terrorista szervezetek listájára. De hát úgy tűnik ez az igazi progresszió: a terrorizmus elfogadható, Izrael viszont tűnjön el! Bernie Sanders elfogult (bigoted) lobbi-csoportnak nevezte az AIPAC-et, és Netanjahut szemrebbenés nélkül rasszistázta. Sanders, aki maga is zsidó, olyan személyekkel veszi magát körül, akik még a legjobb indulattal sem tekinthetők objektívnak Izraellel szemben. Szemezgessünk korábbi megszólalásaikból!

Ilhan Omar demokrata kongresszusi képviselő szerint: »Izrael hipnotizálta a világot! Allah ébressze fel az embereket, segítsen nekik Izrael gonosz cselekedeteinek meglátásában.« Linda Sarsour palesztin-amerikai aktivista felteszi a kérdést: »Hogyan lehet valaki a fehér felsőbbrendűség ellen (…), amíg egy olyan államot, mint Izrael, támogat, amely a felsőbbrendűségen alapul, és arra az elgondolásra épül, hogy a zsidók mások felett állnak?« Rashida Tlaib demokrata kongresszusi képviselő felszólít: „Bojkottáld Izrael kormányának és államának rasszista politikáját!” S mit is mond Alexandria Ocasio-Cortez kongresszusi képviselő, aki nemrég arról beszélt, hogy szeretne Sanders alelnöke lenni? »A palesztinoknak nincs más választása, mint hogy lázadjanak Izrael ellen.«

Ők Sanders progresszív angyalai. Mind a négy nő szélsőségesen antiszemita, anticionista. De persze a progresszív fajtából. Izraelt támadják akkor is, ha éppen egy palesztin gyerek kap új szívet egy izraeli kórházban.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
CharlieBrown
2020. március 10. 07:28
Jujjujj! Csúnyát mondtak a zsidajokról! Holoizébigyula! Újramegtörténhet! (igaz, ehhez legalább egyszer meg kellett volna...de nem) Bántják a gyűlölet és bosszú népét? Hogy éled túl Zsidesz-virág?
Robur
2020. március 09. 21:06
A magyar (ál)jobbosok, a muszlim terroristák faszát szopják.
barany
2020. március 09. 21:04
Izrael a barátunk és szövetségesünk. Ha ez a hazai antiszemitáknak nem tetszik, szívük joga. (Akik persze azért nem keverendők össze az iszlám terroristákkal, sőt még a nyugat-európai, zsidókat az utcán molesztáló újbaloldaliakkal sem.)
Rugo
2020. március 09. 16:31
Szerintem is elmehetnek a választott anyjukba ezek a szellemi kútmérgező neokohnosok. Ez Magyarország és nem kufárország.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!